İlan sitesi ikinciel.com Android ve iOS için mobil uygulamalarını yayınladı

İlan sitesi ikinciel.com Android ve iOS için mobil uygulamalarını yayınladı

İlan kategorisini sosyal ticaretle buluşturan ikinciel.com'u daha önce Webrazzi'de paylaşmıştık. Piyasa.com portalıyla tanınan Genel'in bünyesinde olan ikinciel.com, ilk mobil uygulamalarını yayınladı.

Geçen hafta uygulama mağazalarına giren ikinciel.com'un mobil uygulaması özellikle 'Mobil Mağaza' özelliğiyle dikkat çekiyor. Emlakçı ve oto galerilerine odaklanılarak geliştirilen Mobil Mağaza özelliği, ilan vermek isteyen kullanıcıların kişiselleştirilmiş mobil mağazaları oluşturulmasını sağlıyor.

Mobil Mağaza özelliğiyle ikinciel.com mağaza sahipleri, akıllı telefonlarıyla şirketlerine özel bir ikon ve önyüz tasarımı gerçekleştirebiliyor. Mağaza sahipleri böylece kendilerine özel bir kişiselleştirilmiş bir mobil mağaza oluşturabiliyor. Ücretli olarak sunulan Mobil Mağaza'nın fiyatı ise bin 290 TL olarak belirlenmiş durumda.

ikinciel-com-uygulama-1 ikinciel-com-uygulama-2 ikinciel-com-uygulama-3

Android ve iOS kullanan akıllı telefonlar için yayınlandı

İkinciel.com uygulamasının diğer özellikleri arasında GPS ile ilan sahibi şirketin konumunu tespit edebilmesi ve yol tarifi alması da bulunuyor. Kullanım arayüzü bakımından da uygulamanın, kullanıcıların mobil işletim sistemi alışkanlıkları çerçevesinde geliştirildiğini söylemek mümkün.

İkinciel.com'un Kurucu Ortağı Burak Akgül, kişiselleştirme üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini ve kullanıcıların sosyal platformda aktif bir şekilde iletişim kurmalarını ve satış yapmalarını sağlayabilmek adına Mobil Mağaza uygulamasını geliştirdiklerini söylüyor.

İkinciel.com'un mobil uygulaması şu anda Android ve iOS işletim sistemi kullanan akıllı telefonlar için uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Uygulama, Windows Phone 8 işletim sistemi ve tablet sürümü ise yaz ayları sonunda yayınlanacak.

İkinciel.com Android uygulamasını buradan, iOS uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.