Webmasterlara özel içeriklerin yer aldığı dijital dergi WM Dergi, 1. yaşını doldurdu

Dijital içerikler, ana akım dergilerin yanı sıra sektörel dergiler tarafından da bu alana odaklanmaya devam ediyor.
Webmasterlara özel içeriklerin yer aldığı dijital dergi WM Dergi, 1. yaşını doldurdu

wmdergi-logoDijital içerikler, ana akım dergilerin yanı sıra sektörel dergiler tarafından da bu alana odaklanmaya devam ediyor. Bu anlamda değerlendirebileceğimiz ve geçen sene Haziran ayında ilk sayısı yayınlanan online webmaster dergisi WM Dergi, sektördeki ilk yılını doldururken hitap ettiği çevreyi genişletiyor.

Webmasterlara yönelik bir dergi olan WM Dergi'de web hosting fırsatları, domain bazlı seo, satış ortaklığı, Facebook uygulama izinleri, html ve sql injection gibi çok farklı konular işleniyor. Ancak aradan geçen bir yıllık dönemde dergi konu bakımından zenginleştirilmiş durumda. WM Dergi‘nin kurucusu ve genel yayın yönetmeni olan Emin Doğu'dan aldığımız bilgilere göre teknik, sistemsel ve yönetimsel gibi konular dergiye eklenmiş durumda.

WM Dergi'nin hitap ettiği kitle de geçen bir yıl boyunca artmış. Aldığmız bilgilere göre dergi, şu anda 500 binden fazla tekil okunma tirajına ulaştı. Online olarak okunabilmesinin yanı sıra ücretsiz olarak indirilebilen şu anda aylık ortalama 5 binden fazla indiriliyor.

wm-dergi-haziran-2013

WM Dergi şu anda ücretsiz olarak kullanıcılara ulaşıyor. Dergiyi hem kendi sitesinden hem de IssuuScribdSlideShare ve Yumpu gibi kaynaklardan da takip edilebiliyor.

Öte yandan WM Dergi, web hosting şirketi Natro ile bir anlaşma imzalayarak tüm teknik altyapısına sponsor almış. Bu yüzden WM Dergi okuyucularının, Natro'dan alacakları hizmetlerden yüzde 50'lik bir indirim sağlayabildiğini paylaşalım.

WM Dergi'nin Haziran sayısını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.