WM Dergi: Web teknolojileriyle ilgilenenlere aylık online dergi

WM Dergi: Web teknolojileriyle ilgilenenlere aylık online dergi

Web teknolojileri ile ilgilenler için online içerik bulmak genel olarak sorun olmadı. Webin gelişmeye başladığı ilk yıllarda teknoloji dergilerinin içeriklerine dahil ettiği sonrasında online içeriğin artmasıyla ekstra bir desteğe ihtiyaç duymayan web teknolojileri üzerine yeni bir online dergi hazırlanıyor.

Emin Doğu'nun kurucusu ve genel yayın yönetmeni olduğu WM Dergi'nin bugün üçüncü sayısı yayınlandı. İlk sayısı Haziran'da yayınlanan WMDergi bu ayda 50 bin tekil okuyucuya ulaşmış. Temmuz sayısı ise ilk 15 günde 32 bin kişiye ulaşmış.

Ana teması web teknolojileri olan WM Dergi'nin Ağustos sayısında Web hosting fırsatları, domain bazlı seo, satış ortaklığı, fb uygulama izinleri, html ve sql injection gibi konular işleniyor.

WM Dergi'de şu anda düzenli olarak 4 kişinin yazıları yayınlanıyor. Hali hazırda bulunan yazarlar dışında konusunda uzman kişilerin yazıları da WM Dergi'de konuk yazar olarak yer alabiliyor.

Henüz üçüncü sayısını yayına alan dergi gelişimini sürdürdüğü takdirde iyi bir sektörel yayın olma postansiyelini taşıyor. Önünde uzun bir yol olan WM Dergi'nin tablet versiyonlarının çıkarılması belki de yayının geleceğinde hızlı bir atlama yapmasını sağlayabilir.

Online derginin Ağustos sayısına aşağıdan ulaşabilir, daha eski sayılara ise WMDergi.com'dan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.