ArabNet Digital Summit bu yıl Dubai'de [İndirim Kodu]

ArabNet Digital Summit bu yıl Dubai'de [İndirim Kodu]

Türkiye ile beraber Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi de Batı'dan gelen girişimcilik dalgasını yakalamaya çalışıyor. Bölgede bu etkinin en ciddi şekilde ele alındığı konferanslardan biri de Arabnet Digital Summit ve konferans bu yıl da Türkiye internetinden tanıdık isimleri ağırlıyor.

24-26 Hazian tarihleri arasında Dubai'de Atlantis Hotel'de düzenlenecek olan konferans, bu yıl 100 civarında konuşmacıyı ve 1000 kadar sektör profesyonelini bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Gelelim Omar Christidis tarafından organize edilen konferansın tanıdık konuşmacılarına. Intel Capital'den Barış Aksoy, Etohum'dan Burak Büyükdemir ve iLab Ventures'dan Yüksel Dibekoğlu Dubai'de Türkiye pazarından bahsedecek. (Bkz: Geçen yılki konuşmalar #1#2)

Bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı emirliklerden Dubai'de düzenlenecek olan Arabnet 2013 Digital Summit'in en önemli konularından biri elbette e-ticaret. Souq.com CEO'su Ronaldo Mouchawar'ın paylaştığına göre MENA ve Africa bölgesinde e-ticaret hacmi 2012'de yüzde 45 büyüyerek 15 milyar dolara ulaştı. Önümüzdeki 3 yılda yıllık yüzde 20 civarında bir büyümenin gerçekleşeceği öngörülüyor.

Yeri gelmişken Orta Doğu'da internetten rezervasyon hacminin de yüzde 22 oranında büyümeyle 2014 yılında 15 milyar dolar sınırını geçeceğine dair öngörüyü de hatırlatalım.

Türkiye'den etkinliğe katılmak isteyenler için de güzel bir haberimiz var. Medya destekçisi olduğumuz Arabnet 2013'e katılmak isteyen 10 okuyucumuz aşağıdaki indirim kodlarını kullanarak biletini yüzde 20 oranında daha ucuza alabilir. Dubai'ye vizesiz gidebileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim gitmek için maalesef vize almanız gerekiyormuş.

  1. PRO-Qjh4MCp0qv
  2. PRO-2PzhEOtPon
  3. PRO-u6b06zgNXD
  4. PRO-CjlVBiJ1wC
  5. PRO-weSyUj29ef
  6. PRO-5AFxKqMA3h
  7. PRO-z9JK4frywN
  8. PRO-YIX0H9kUIC
  9. PRO-m4YpI3Du8n
  10. PRO-elYzkfyOfU
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.