Şikayetvar'ın Chrome eklentisi internet sitelerinin güvenilirliğini sergileyecek

Şikayetvar'ın Chrome eklentisi internet sitelerinin güvenilirliğini sergileyecek

Şikayetvar tarafından geliştirilen Chrome eklentisi, internet sitelerinin şikayet ve güvenilirlik oranlarını güncel verilerle ve interaktif olarka görebilmesini sağlayacak.

Örnek olarak bir e-ticaret sitesine Google Chrome internet tarayıcısı aracılığıyla girdiğinizde, Şikayetvar'ın Chrome eklentisi yüklü olduğunda, ilgili sitenin tüm şikayet geçmişine, şikayetlere cevap verme oranına ve kullanıcı memnuniyeti rakamlarına anında erişebilmeniz mümkün oluyor.

Bugüne kadar 1,5 milyonu aşkın şikayet alan Şikayetvar, Chrome eklentisi ile kullanıcılarına daha rahat ve kolay bir kullanım sunuyor. Chrome eklentilerinin yer aldığı sağ üst tarafta, Şikayetvar logosu üzerinden bu eklentiye kolayca erişilebiliyor.

2001 yılında kurulan Şikayetvar, bildiğiniz gibi insanların satın aldıkları ürünleri ya da hizmetleri, firmalara ya da şirketlere iletebilmesine aracılık yapan bir web sitesi. Şikayetvar, bu Chrome eklentisi ile kullanıcılarla internet tarayıcıları üzerinden daha yakın ve sıkı bir ilişki kuracağını aşikar.

Chrome tarayıcınıza eklentiyi buradan indirebilir ve sitelerin şikayetlere olan duyarlılığını buradan görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.