1. lig takımlarını da bünyesine katan Kale Benim aktif taraftar sayısını artırmak istiyor

1. lig takımlarını da bünyesine katan Kale Benim aktif taraftar sayısını artırmak istiyor

kale benim iphone oyunuMobil oyun ve mobil uygulamalar Türkiye'de artan akıllı telefon yaygınlığı ile popüleritesini artırıyor. Bu alanda yerli oyunların çıkmasını da son derece önemsiyoruz. Bu nedenle futbol meraklılarına hitap eden Kale Benim (itunes) adlı ücretsiz mobil oyunun büyümesine dair detayları da Startup'13 sürerken sizlerle paylaşmak istedik.

Kısaca hatırlatmak gerekirse Kale Benim, SodaMedya tarafından geliştirilen konum/mekan tabanlı sosyal bir mobil uygulama. Mekan bilgisini Foursquare üzerinden alınıyor ve kullanıcılar kendi şehrindeki mekanlarda takımlarının taraftarı olarak bayrak dikme yarışına giriyor.

İlk haberimizden 2 ay sonra gelen rakamlara göre Kale Benim toplam 12 bine yakın taraftara ulaşmış. Ele geçirilen kale sayısı 300 bine, dikilen toplam bayrak sayısı 400 bine yaklaşmış. Süper Lig'e ek olarak 1. Lig takımları da listeye eklenmiş.

Aktif kullanıcı sayısı 5 binin üzerinde

Asıl önemsenmesi gereken aktif kullanıcı sayısına döndüğümüzde ise kullanıcı başına ortalama 67.7 kale sayısı, 82.8 bayrak sayısı olduğunu görüyoruz. Güncel veriye göre bayrak diken aktif kullanıcı sayısı 5 bini geçiyor.

Bu rakamları göze az gelebilir ama Soda Medya'yı memnun ettiğini öğrendik. Ekip bundan sonra Avrupa liglerini de çoklu dil desteği ile Kale Benim'e eklemeye hazırlanıyor. Taraftar haritasının API'sinin yayınlanması ve Kale Benim'in kitlesel büyümesi için bir kaç teknik geliştirme de diğer planlardan arasında.

Taraftar sayılarına ve takım aktivitelerini aşağıda bakabilirsiniz. Özellikle illere göre kullanım sayılarına dikkat ederek iPhone kullanım oranlarına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Oyun hakkında detaylı bilgiyi kalebenim.com üzerinde bulabilirsiniz.

kalebenim iphone uygulama futbol

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.