MessageMe, Greylock Partners'dan 10 milyon dolar yatırım aldı

MessageMe, Greylock Partners'dan 10 milyon dolar yatırım aldı

Mart ayında yayınlanan ve kısa sürede büyüyerek milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran MessageMe uygulaması, Seri A yatırımını aldı.

Greylock Partners'ın liderliğinde 10 milyon dolar yatırım aldı. Bu Seri A yatırımıyla birlikte eski Mozilla CEO'su ve şimdiki Greylock ortaklarından John Lilly, MessageMe'nin yaratıcısı olan LittleInc Labs'in yönetim kuruluna girdi.

MessageMe, bildiğiniz gibi tohum yatırımını 1.9 milyon dolarlık bir bedelle almıştı. Bu turda, True Ventures, First Round Capital, Google Ventures, SVAngel, Resolut.vc, Andreessen Horowitz ve  Social+Capital Partnership gibi yatırımcı firmaların yanı sıra, Airbnb'den Brian Pokorny, TinyCo'dan Suleman Ali, Hiten Shah ve Eric Wu da, melek yatırımcı olarak tohum yatırımının paydaşları arasındaydı.

Hatırlayanlar okurlarımız mutlaka olacaktır, bizler de MessageMe'nin kurucu ortaklarından Arjun Sethi ile özel bir röportaj gerçekleştirmiştik, her ne kadar o röportajda kesin rakamlara erişemesek de, Türkiye'nin MessageMe'nin Avrupa'daki gözdesi olduğunu öğrenmiştik.

Yapılan yatırımla birlikte şirkete girecek para MessageMe içerisindeki premium servislerin oluşturulması ve geliştirilmesi için kullanılacak.Kısacası yakın gelecekte MessageMe'ye gelir getirecek yeni servislerle karşılaşabiliriz gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.