Mekanist, Pond Ventures'dan 1.6 milyon Euro yatırım aldı

Mekanist, Pond Ventures'dan 1.6 milyon Euro yatırım aldı

mekanist-pond-venturesMekanist, daha önce Pond Ventures'dan aldığı 2.5 milyon Euro'luk yatırımın ardından, yine Pond Ventures'dan yeni bir tur daha yatırım aldı.

Yatırım haberini aldığımız Mekanist.net'in kurucu ortaklarından Ali Servet Eyüboğlu ile aldıkları yatırımı sıcağı sıcağına konuştuk.

Bu yeni tur yatırımın gelmesinin sebebinin, Mekanist.net'in belirlediği büyüme hedeflerinin tutturulması, denenmiş gelir modellerinin başarılı olanları ile yola başarılı şekilde devam ediliyor olması olduğu bilgisini de edindik.

Bu arada Pond Ventures'ın bir önceki yatırımı ile birlikte satış ekibi de güçlendi ve ekip tam 45 kişiye çıktı. Satış ekibinin güçlenmesi ile birlikte, şirketin karlılığa geçmeye başladığı ve bundan sonrası için de büyüme hedeflerini arttırdığını söylememiz sanırım mümkün.

Mekanist son zamanlarda 1 milyon cihaza erişmeyi başaran mobil uygulamaları ile adından söz ettiriyordu. Bununla birlikte, Mekanist.net'in mekanlara ve tabii ki kullanıcılarına kattı değerle herkes tarafından benimsenmeye başlandığını söyleyebiliriz.  Mekanist.net, son olarak yeme-içme-eğlence sektörünü bir araya getiren 101lezzet gibi organizasyonlara katkı sağlamış ve az önce bahsettiğim sektörü bir araya getiren kimliğini internet ve mobilden organizasyonlara da taşımıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.