Flowboard: Sunumunuzu iPad'de kolayca hazırlayın ve paylaşın

Flowboard: Sunumunuzu iPad'de kolayca hazırlayın ve paylaşın

Bugüne kadar hazırladığımız dijital sunumların çok büyük bir yüzdesinde Microsoft PowerPoint imzası vardı ama bu durum giderek değişiyor. Bugüne kadar farklı platformlar için çeşitli sunum hazırlama araçları yapıldı ama Flowboard (iTunes) iPad üzerinde kolayca sunum hazırlamanızı sağlayan yeni bir uygulama.

E-postalarımızı uzakta kontrol etmek için akıllı mobil cihazlar uzun süredir işimize yarıyor. Sunum yapmak ise kişisel bilgisayarlarımıza tutunmamızı gerektiren başlıca işlerimizden. Flowboard'un kurucusu Brent Brookler da bu durumu değiştirmek için tamamen iPad üzerinde kullanabilen, dokunmatik kullanıma uygun yeni bir sunum hazırlama aracı geliştirmiş.

photo 2

Klasik sunum hazırlama işlevlerine sahip Flowboard, galeri ekleme özelliği ile daha klasik sunumlardan ayrılan bir dinamizme sahip. Dolayısıyla görsel işlerde klasik sunum araçlarının önüne geçiyor. Sunumlara metin, görsel ve hazır grafikler eklenebiliyor.

5 Dakikada basit sunumlar hazırlayın

Youtube'dan video ekleme seçeneğinin de ekleneceğini söyleyen Brookler, 5 dakika gibi kısa bir sürede sunum hazırlanabileceğini söylüyor ki basit sunumlar için bu süre gayet makul. Daha iyi sunumlar için ise uygulamaya biraz alışmanız ve daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. (Bkz: benim hazırladığım bir Flowboard.)photo 1

Mobilden hazırlayın bilgisayarda görüntüleyin

Flowboard'da hazırladığınız sunumları özel bir bağlantıyla internette paylaşabiliyorsunuz ve internet tarayıcılarında rahatça görüntüleyebiliyorsunuz. Ücretsiz hesapta aylık 200 mb olan dosya yükleme sınırı ücretli hesapta aylık 1 gb'a çıkıyor. Şimdilik web sitesine yerleştirme imkanı yok ama geliştirmeler sürüyor. Zira uygulamanın kullanıcıların karşısına çıkalı henüz 1 ay olmuş.

Önümüdeki aylarda daha da gelişecek uygulamanın web'den mobile geçen sunum araçlarına alternatif olup olmayacağını önümüzdeki aylarda göreceğiz. Hızlı bir ilerleme bir yatırım veya satın alma bile getirebilir...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.