Linkedin Today gündemi özel kanallar altında toplanacak

Linkedin Today gündemi özel kanallar altında toplanacak

10. yaşını kutlayan Linkedin, farklı konularda popüler haberleri bir araya yer hizmeti Today'i yenilemeye başşladı. Pulse satın almasıyla gelecek yeniliklerin sinyalini veren Linkedin, artık konu başlıklarını 'kanallar' altında toplayacak.

Linkedin Today, Mart 2011'de yayına başladığında içerikleri sınıflandırmak için 'Endüstriler' başlığını kullanıyordu. Artık konular 'Kanallar (channels)' altında toplanıyor ve daha özelleştirilmiş bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

linkedin today kanallar

Hedef daha fazla kişiye ulaşmak

Düşünce Liderleri olarak anılan sosyal medyada etki gücü yüksek kişilerin de dahil edildiği kanal içerikleri yeni haliyle o konuda uzman olmayan kişileri de yakalamayı hedefliyor. Önceden takip ettiğiniz endüstrileri kanallar içinde de takip ettiğinizi görebilirsiniz.

Kariyerinizdeki en iyi hata, iş seyehati gibi farklı başlıklara sahip kanalların sayısı şu anda 20 ve bu sayının daha da artması bekleniyor. Ayrıca kanallar altında makalelerin yanısıra sunumlar gibi farklı içeriklere de yer verilecek.

linkedin today dusunce liderleri

Profesyonel içeriğin önemi

Hatırlatmak gerekirse Linkedin Today düşünce liderleri bölümüyle kariyerinde/uzmanlık alanında önemli isimleri öne çıkarıyor ve bu isimlerin bir kısmı 200 milyondan fazla üyeye sahip Linkedin'e özel içerikler yayınlıyor.

Bir ara başlangıç sayfalarımdan biri olan Linkedin Today, Pulse ekibinden çok şey kazanacaktır ama Linkedin'in profesyonel içeriğin öneminin bilincinde olmasını başlı başına stratejik bir başarı olarak görüyorum ki bunun borsaya yansıdığını/yansıyacağını da pekala söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.