Private Equity ve Risk Sermayesi Konferansı 21 Haziran’da İstanbul’da [Özel İndirim]

Private Equity ve Risk Sermayesi Konferansı 21 Haziran’da İstanbul’da [Özel İndirim]

Türkiye yükselen ekonomisi ve özellikle internet alanında sadece yerel değil, bölgesel başarıları ile son dönemin en dikkat çekici ülkelerinden biri haline geldi. Yüksek kredi notu, genç nüfusu ve bölgedeki avantajları ile yatırımcıların ilgisini çeken Türkiye, Avrupa ve MENA’daki 1,5 milyar kişilik nüfusa sahip özel bir bölgenin tam ortasında yer alıyor.

Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkati bu bölgedeyken Türkiye’deki firmalar ve girişimciler de bu potansiyele ulaşabilmek için yatırım alternatiflerini değerlendiriyorlar. E.E.L Events de yerli ve yabancı özel sermaye (Private Equity) ve risk sermayesi (Venture Capital) profesyonelleri ile Türkiye’deki firmaları buluşturacak özel bir konferans düzenliyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Turkey Private Equity & Venture Capital Summit 21 Haziran’da Elite Hotel Istanbul’da gerçekleşecek. Etkinlikte iki temel konu üzerinde durulacak. Bunlardan ilki yatırımcıların Türkiye’de yapacakları anlaşmalarda neler sunabilirler ve ürünlerini Türkiye pazarına göre nasıl özelleştirebileceklerini ele alacak. İkincisi ise Türk firmaların işlerini yatırımcılar için nasıl daha cazip hale getirebileceklerine odaklanıyor. Türkiye pazarındaki kısa ve orta vadedeki fırsatlar etkinlikte ele alınacak diğer önemli bir konu.

Etkinlik için Early Bird kayıtları bu hafta sonu sona eriyor ve 690 GBP olan indirim ücret yerine biletler artık 890 GBP fiyatından satışa sunuluyor. Fakat bu etkinliğe katılmayı düşünen Webrazzi okuyucuları için Early Bird süresini uzattık ve 10 Mayıs’a kadar Early Bird fiyatı ile katılım mümkün. Bunun için yapmanız gereken şu adresteki kayıt formunu (PDF) doldururken “Promotional Code” kutusuna WEBRAZZIE10MAY kodunu yazmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.