iOS 7, Haziran'da görücüye çıkacak

Pek çoğumuz daha şimdiden iOS 7 için heyecanlanmaya ve beklentiler içerisine girmeye başladık. Apple'ın WWDC 2013 duyurusu da geçtiğimiz günlerde yapıldı ve etkinliğin 10 Haziran'da düzenleneceği duyuruldu.

Bloomberg'de yayınlanan ve sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre, iOS 7 Eylül ayında görücüye çıkacak. iOS 7'nin ilk kez WWDC'de görücü karşısına çıkması bekleniyor. Söylentilere göre iOS 7'de büyük yazılım değişiklikleri olacak ve iOS 7 ses getirecek bir işletim sistemi olacak. Her ne kadar bu yazılım değişiklikleri yüzünden iOS 7'nin gecikme ihtimalleri olduğu söylense de, iOS 7'nin Eylül 2013'te son kullanıcı ile buluşması bekleniyor.

Söylentilere göre iOS 7, yazılım değişiklikleri ile birlikte daha sade, ferah ve düz bir tasarıma sahip olacak. WWDC'de görme fırsatını bulacağımızı düşündüğümüz iOS 7'nin çıkışı öncesinde gecikme yaşanmaması için OS X işletim sisteminin geliştirilmesinde çalışan bazı mühendisler, iOS 7 geliştirme ekibine katılmış durumda. Böylece iOS 7'de gecikmelerin yaşanması önlenmiş olacak. Bunun yanı sıra, iOS 7 ile birlikte yeni Mac OS sürümünü de yine WWDC'de göreceğimiz tahmin ediliyor.

ios7iOS 7 ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kişisel görüşüm iOS 7'de tasarımsal ve  yazılımsal açıdan köklü değişikler olacağı yönünde. Kısacası iPhone ya da iPad sahipleri cihazlarına iOS 7 yüklediklerinde, muhtemelen yepyeni bir deneyim ile karşılaşacaklar.

Son olarak hazırlanmış bir iOS 7 konsept videosunu sizlerle paylaşıyoruz ve iOS 7 ile ilgili beklentilerinizi yorum olarak bekliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.