Apple, iOS 7 için yapılan konsept videodan etkilenebilir mi?

Apple, iOS 7 için yapılan konsept videodan etkilenebilir mi?

Kimimiz iPhone 5 ile birlikte iOS 6 ile tanışırken, kimimiz de iPhone ve iPad'lerini iOS 6'ya güncelleyerek yeni iOS'e geçiş yaptı. Şimdi iOS 6'ya alıştık ve hemen ardından da iOS 7'de bizi nelerin bekleyeceğiyle ilgili meraklanmaya başladık.

Bildiğiniz gibi iOS 6'nın gelmesi ile birlikte çok büyük ve radikal bir yenilik ile karşılaşmamıştık. Google Maps yerine, Apple Maps'in kullanılması çoğu kullanıcıda hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu da iOS 7'den beklentileri arttırmaya yetti. Kendi beklentilerini üzerinde çalışan isimlerden birisi de Federico Bianco. Bianco, nasıl bir iOS 7 istediği ile ilgili bir video hazırlamış.

Hemen aşağıda izleyebileceğiniz videoda, erişilebilirlik konusunda büyük kolaylıştırmalar görüyoruz. Sanıyoruz Federico Bianco, Android'den de esinlenmiş ve bu özellikleri iOS 7'de istediğini aktarmış. Şu ana dek yarım milyondan fazla izlenen video, belki Apple'a da ilham verebilir.

Önümüzdeki Haziran ayında görücüye çıkması beklenen iOS 7 için hazırlıklar da başlamış durumda. Bu duyumlara göre mühendisler şu anda iOS 7 için çalışıyorlar ve bununla birlikte, kullanıcı arayüzü de tamamen değişecek.

Yukarıdaki konsept video hakında sizler ne düşünüyorsunuz, iOS 7'den beklentileriniz neler? Sizce radikal ve büyük bir değişiklikle karşılaşabilir miyiz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.