TechCrunch Disrupt, büyük ödülüne bir aday da Türkiye'den

TechCrunch Disrupt, büyük ödülüne bir aday da Türkiye'den

TechCrunch'ın Silikon Vadisi'nin nabzını tutan etkinliği Disrupt, bu kez New York'ta düzenleniyor. İnternetin yeni başarılı girişimlerinin arandığı Startup Alley adayları arasında ise tanıdığımız bir girişim var.

Tüm dünyadan girişimcileri ve yatırımcıları konuk eden Disrupt NY, 27-28 Nisan'da yazılım geliştiriciler için düzenlenen Hackathon'un ardından bu akşamdan itibaren Startup Alley için halk oylamasını başlatıyor. New York'ta binlerce girişimci ve yatırımcıya kendini tanıtma şansını bulan tanıdığımız girişim de Woisio.com oluyor.

Çevrimiçi medya kullanımına bir düzen getirmek isteyen bir girişim olarak Kasım 2012'de sizlere tanıttığımız Woisio, aynı ay içinde Amerika'da ilk tanıtımını yapmıştı. Son 6 ayda ziyaretçi sayısını 215.000’e ulaşan Woiso iPhone uygulamasına kısa süre önce yayına aldı.

woisio iphone app Biraz önce başlayan Startup Alley halk oylaması 1 gün sürecek ve Woisio medya kategorisinde oylarınızı bekliyor.

İki yaşından daha genç ve 2,5 milyondan daha az yatırım alan girişimleri (Woisio'nun yatırımı 1.4 milyon$) kabul eden Startup Alley'de kazanan girişimler Disrupt'ın Startup Battlefield bölümünde yarışarak 50 bin dolarlık ödülü kazanma imkanı bulacak.

Hatırlarsanız Eylül 2012'de düzenlenen Techcrunch Disrupt San Francisco'da 50 bin dolarlık büyük ödülü araba tamircileri kazanmıştı.

TC Disrupt'tan bahsetmişken bu yıl bizim de Webrazzi Startup 2013 etkinliği için başvuruları almaya başladığımızı hatırlatalım. Eğer 22 Mayıs'ta bizimle olmak isterseniz gecikmeden etkinlik.webrazzi.com adresini ziyaret edin. Zira bu sene üniversite öğrencilerine de özel bir kontenjan ayırdığımızı açıkladık ve yer bulmakta zorlanabilirsiniz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.