Artık Webrazzi PRO'da üye olmadan arama yapabilirsiniz!

Artık Webrazzi PRO'da üye olmadan arama yapabilirsiniz!

Dijital sektörün veri ihtiyacını karşılamak için çıktığımız yolda, hafta başında Webrazzi PRO'yu yayına alarak önemli bir adım attık.

İçerisinde çok sayıda kategori ile bağlantılı yüzlerce veri ve sektör profesyonelleri için özel olarak hazırladığımız notları bulunduran Webrazzi PRO'ya, açılışa özel olarak 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV ödeyerek bir yıllık üye olabilirsiniz.

Webrazzi PRO'da arama yapın!

Bugün sizlere duyurmak istediğimiz yeniliğe gelecek olursak. Yapısı gereği demo hesabına çok uygun olmayan PRO'da artık okuyucularımız üye olmadan önce aradıkları verilerin olup olmadığını görebilecek. Ana sayfa ve diğer alt sayfalarda sağ üstte bulunan arama kutusunu kullanarak Webrazzi PRO arşivinde dilediğiniz veriyi arayabilir, sağ tarafta yer alan bölümden ise etiketlere göz gezdirebilirsiniz.

Aşağıda ekran görüntüsünü de görebileceğiniz gibi örneğin mobil bankacılık şeklinde bir arama yaptığınızda, Webrazzi PRO'da bulunan 73 farklı içeriğe ulaşabiliyorsunuz. Başlıklara tıkladığınızda ise içeriği görebilmeniz için ya üye girişi yapmanız ya da kayıt olmanız bekleniyor.

webrazzi-pro-arama Örnek bir "mobil bankacılık" araması

Webrazzi PRO hakkında hemen aşağıda bulunan tanıtım video'sunu izleyerek ya da Nedir Sayfası'nı ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.