Endeavor'un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu

Endeavor'un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu

Türk iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan ve ekonomik gelişime katkı sağlamak amacıyla etkin girişimcileri tespit ederek desteklemeyi amaç edinmiş Endeavor, 4. Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Merkezi New York'ta bulunan ve toplam 18 ülkede ofisleri bulunan Endeavor'un Genel Kurul toplantısının ardından yapılan YK toplantısında Murat Özyeğin, 2013-2014 dönemi başkanı olarak seçildi. Cansen Başaran Symes, Emre Kurttepeli, Selçuk Yorgancıoğlu, Sina Afra ve Ümit Boyner isimlerinin yeni üye olarak katıldıkları Endeavor Yönetim Kurulu, 18 kişiye ulaştı.

Endeavor'un 2011-2013 dönemi faaliyetlerinin değerlendirildiği ve gelecek dönem hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda, Nisan 2009 ve Nisan 2013 arasında Endeavor Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Özcan Tahincioğlu, görevi Murat Özyeğin'e resmi olarak devretti.

Endeavor Genel Kurulu sonucunda Y. Ali Koç, Alp Saul, Bülent Çelebi, Ebru Özdemir, Ferit F. Şahenk, Hayri Çulhacı, Işık Keçeci Aşur, Mahmut L. Ünlü, Murat Özyeğin, Mustafa Say, Özcan Tahincioğlu, Suzan Sabancı Dinçer, Vuslat Doğan Sabancı, Cansen Başaran Symes, Emre Kurttepeli, Selçuk Yorgancıoğlu, Sina Afra ve Ümit Boyner  Yönetim Kurulu'nda görev alacak.

Tahincioğlu'nun 4 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden sonra bayrağı teslim alan Özyeğin, yaptığı konuşmada Endeavor Türkiye olarak yeni dönemde yeni üyelerin de katacağı enerji ve somut katkı ile girişimciliğin itibarını daha da güçlendireceklerini açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.