Evernote geliştiriciler için yoğun danışmanlık programı Accelerator'ı duyurdu

Evernote geliştiriciler için yoğun danışmanlık programı Accelerator'ı duyurdu

Evenote-accelerator-logoOnline not alma servisi Evernote, girişimcilik ekosistemine destek olma yolunda hamleler yapmaya devam ediyor. Honda Silikon Vadisi Laboratuarı ve Japon DOCOMO Innovation Ventures ile ortaklık yapan şirket, Accelerator programıyla geliştirici ekiplerine yeni projeleri hayata geçirebilmesi için yoğun danışmanlık desteği verecek.

Accelerator programına katılacak ekipler 2013 Evernote Devcup katılımcıları arasından seçileceğini paylaşalım. İşin dikkat çekici noktalarından biri yoğun danışmalık programına katılan ekiplerin Evernote genel merkezinde şirketin kıdemli geliştiricileri ve tasarımcılarıyla çalışacak olması. Bunun yanı sıra ekiplerin tüm masraflarının karşılanacağını da sözlerimize ekleyelim.

Tasarım, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında destek olunacak

Ekim 2013'te başlayacak olan program dahilinde ekiplere ürün tasarımı, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında rehberlik sağlanacak. Bir ay sonra ise Accelerator ekipleri geliştirdikleri ürünleri, gazeteciler, yatırımcılar ve Silikon Vadisi kanaat önderlerinden oluşan bir izleyici kitlesine tanıtacak. Evernote Accelerator programına liderlik edecek isim ise 15 yıl deneyim sahibi eski teknoloji muhabiri Rafe Needleman.

Evernote Accelerator değerlendirmesinde yer almak isteyen geliştiricilerin 2013 Devcup yarışmasına katılarak dev.evernote.com adresindeki açıklanan kurallar ve tarihlere uyması gerekiyor.

Devcup buluşmalarının ve Geliştirici Çalıştaylarının listesini resmi Evernote Devcup sitesinde bulabilirsiniz. Evernote Accelerator hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.