TTNET'ten e-ticaret merkezli 2 yeni proje: okacabukaca.com ve TTNET Çarşı

TTNET'ten e-ticaret merkezli 2 yeni proje: okacabukaca.com ve TTNET Çarşı

TTNET ana işine paralel farklı projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. İki yeni projeyle belki de ilk kez e-ticarete bu kadar yakınlaşan TTNET'in ilk projesi okacabukaca.com bir fiyat karşılaştırma sitesi.

TTNET Çarşı ismindeki ikinci projede ise TTNET servis ve ürün kampanyalarını e-ticaret formatında sunuyor. Açıkcası site tasarımının paket fiyatlarının anlaşılması için TTNET'in kendi sayfasından çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz, sanırım şirkete bu yönde gelen geri bildirimlerin de projenin hayata geçirilmesinde katkısı vardır.

okacabukaca.com'ı incelediğimizde ise oldukça iyi sayıda e-ticaret şirketinin ürünlerinin listelendiğini söyleyebiliriz. Yine temiz bir tasarımla sunulan sitede en çok dikkat çeken noktalardan biri ise GittiGidiyor'un pazaryeri olarak bazı ürünlerde yer alması. 

okadarbukadar-ekran-goruntusu

Tahminen ortak bir çalışmanın ürünü olan proje hakkında detayları öğrendikçe sizlerle paylaşacağız. Sitede gelir kanalı olarak sadece reklama yönlendirilme yapılması, ortak bir çalışma olma ihtimalini de güçlendiriyor.

Tivibu ve TTNET Müzik gibi büyük projelerin yanısıra okacabukaca.com gibi nispeten küçük projelerle  birlikte, TTNET'in dikkate değer bir reklam envanterine ulaştığını söyleyebiliriz. Bu reklam kanallarını iş ortaklarıyla yöneten TTNET'in önümüzdeki dönemde bu envanteri genişletmek adına yeni projelerle karşımıza çıkacağını tahmin etmek zor değil.

Elimize ulaşan yeni bilgilerle yazıyı güncellemeye devam edeceğiz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.