Ashton Kutcher'ın ortağı olduğu e-ticaret girişimi ve online moda markası: Pickwick & Weller

Ashton Kutcher'ın ortağı olduğu e-ticaret girişimi ve online moda markası: Pickwick & Weller

Aslında son zamanlarda Ashton Kutcher'ın adını jOBS filminde canlandıracağı Steve Jobs karakteri ile anmıştık.

Ünlü aktörün Steve Jobs rolünü kapmasındaki rolü nedir bilinmez ama Ashton Kutcher'ın ciddi bir internet girişimcisi ve yatırımcı kimliği var.

Ashton Kutcher'ın, arkadaşı Ryan Donahue ve Matt Rowe'un geçtiğimiz yıl kurdukları online moda markası Pickwick & Weller, sadece t-shirt satıyor. Ancak bu t-shirt'ler oldukça özel ve iş yerinde rahat kesim modelleri tercih eden bir müşteri kitlesini hedefliyor.

Yüksek kalitede hem kadınlar hem de erkekler için fit t-shirt modelleri üreten Pickwick & Weller markası aynı zamanda bir e-ticaret girişimi. Son yıllarda çalışma alanlarının da değişim ile t-shirt'lerin girişimciler, yaratıcı alanda çalışanlar ve sanatçılar için resmi bir iş üniforması olarak konumlandığını tahmin etmek güç değil.

Pickwick & Weller'ın dizayn merkezi Los Angeles'da, yönetim merkezi ise San Francisco'da ve şirketin hedef kitlesi de zaten San Francisco'da teknoloji ekosisteminde çalışan kişiler. Sitede satılan tüm ürünler California'da üretiliyor.

P&W

Pickwick & Weller, ücretsiz kargo ve ücretsiz iade gibi özelliklere sahip. Son derece şık kutularda gönderilen lüks segmentteki ürünlerin fiyatları, 26 dolar ile 72 dolar arasında değişiyor. Kullanıcılar e-ticaret sitesindeki Home Try-Ons bölümünden ürünleri ücretsiz olarak deneme hakkına da sahip.

Amerika yapımı t-shirt'ler "the t-shirt is king" kültürünü benimsemiş, Amerikan girişimcilik kültürünü özümsemiş kişiler tarafından oldukça tercih edilecektir diye düşünüyorum. Aslında bu kültür ülkemizde de mevcut ancak online bir moda markası çıkartacak büyüklüğe ne zaman erişir, onu da bize zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.