Joygame'den EA Games ile önemli işbirliği

Joygame'den EA Games ile önemli işbirliği

Adını son olarak firmanın yüzde 50'sinin Güney Koreli CJ Games tarafından satın alınması ile duyduğumuz Joygame, dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan EA Games ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Yapılan işbirliği ile birlikte, EA Games'in en popüler oyunlarından olan Need for Speed World, Lord of Ultima, C&C (Command & Conquer) ve Battlefield Heroes oyunları Joygame aracılığıyla hem Türk oyuncular hem de MENA bölgesindeki oyuncularla buluşacak.

EA Games gibi bir dünyadevinin, MENA açılan kapısını da Türkiye'den seçmesi aynı zamanda ülkemizdeki oyun sektörü açısından önemli bir gelişme ve MENA bölgesine de önderlik ettiğimiz söylenebilir.

EA Games ile yaptıkları anlaşma sonrasında konuyla ilgili görüş bildiren Joygame Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir de 2013 yılına çok hızlı girdiklerini, bu 4 yeni oyunu oyunseverlere sunacak olmanın heyecanını duyduklarını açıkladı. Ayrıca bu işbirliğinin sadece başlangıç olduğu, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı işbirliklerinin de kapıda olduğunu vurguladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.