Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması girişimcilere 1,5 milyon TL değerinde destek sunacak

Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması girişimcilere 1,5 milyon TL değerinde destek sunacak

yeni fikirler yeni isler odtu girisimcilik yarismasiOrta Doğu Teknik Üniversitesi Teknokent’in 2012 yılında 9. yılını dolduran Yeni Fikirler Yeni İşler programı bu yıl da girişimciler için ödülleri olan bir yarışma düzenliyor. Toplam nakit ödül tutarı 400 bin TL'yi buluyor.

Kuluçka merkezi mantığında seçtiği girişimcilere ofis alanı,  eğitim vb. birçok açıdan destek veren YFYİ, 9 yıldır organize edilen bir program. Bugüne kadar birçok girişimciye destek olan ve girişimcilerin önünü açan program, bu yıl da yenilikçi ve teknoloji tabanlı iş fikirlerini gerçeğe dönüştürmek istiyor.

Lisans, yüksek lisans veya doktora alanında eğitim almış/almakta olan tüm üniversitelileri fikirlerini paylaşmaya çağıran YFYİ, ODTÜ Teknokent'te ofis ortamı ve diğer nakdi olmayan desteklerinin yanısıra aşağıdaki para ödüllerini kazanacak girişimcileri bekliyor.

  • Elginkan Vakfı Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • Savunma Sanayii Müsteşarlığı Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • Turkcell Büyük Ödülü: 100.000 TL
  • OSTİM Özel Ödülü: 25.000 TL
  • Denizbank Özel Ödülü: 25.000 TL
  • ASELSAN Özel Ödülü: 25.000 TL
  • Çalık Yedaş Özel Ödülü: 25.000 TL

Eğer girişimcilerden yeterli ve etkili bir katılım olursa  Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması, toplamda 1,5 Milyon TL değerinde doğrudan veya dolaylı destek sağlamış olacak.

Özellikle teknolojik temele dayanan yenilikçi bir fikriniz varsa 19 Nisan 2013 tarihine kadar şu sayfadan sisteme kayıt olup başvuru yapmayı unutmayın. Ödül alacak girişimlerin Webrazzi'de haber olma garantisine sahip olduğunu da şimdiden paylaşalım. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.