Bulut tabanlı yazılım çözümleri sunan AppNeta 16 milyon dolar yatırım aldı

Bulut tabanlı yazılım çözümleri sunan AppNeta 16 milyon dolar yatırım aldı

Merkezi Massachusetts/ABD'de yer alan ve bulut tabanlı yazılım çözümleri üreten AppNeta, 2011 yılının başlarında kuruldu. Şirket, temel olarak sunduğu araçlar ile Software as a Service (SaaS) olarak network ile yazılım uygulamalarının performans yönetimini ve izlenmesini sağlıyor.

AppNeta'nın öne çıkan iki ürünü var: TraceView ve PathView Cloud. TraceView ile web tabanlı uygulamalarınızı veritabanı, sunucu ve son kullanıcı tarafında analiz edebiliyor; ve aynı zaman gerçek zamanlı izlemeler de yapabiliyorsunuz. PathView Cloud ile ise büyük network sistemlerini ve son kullanıcı deneyimini bulut bilişim teknolojilerini kullanarak izlemeniz mümkün.

AppNeta'ya yapılan toplam yatırım miktarı 45 milyon dolara yükseldi

AppNeta bugün yaptığı açıklama ile aralarında Bain Capital Ventures ve Egan-Managed Capital'ın da bulunduğu bir gruptan 16 milyon dolar C serisi yatırım aldığını duyurdu. AppNeta'nın toplam yatırım miktarı böylelikle yaklaşık 45 milyon dolara yükseldi.

AppNeta yaptığı açıklamada aldıkları bu yatırım ile hizmet verdikleri alanlarda hızlı bir büyüme yaşamak istedikleri kaydetti. Şirket ayrıca son bir yıl içersinde yüzde 150'lik bir büyüme eğrisi yakaladığını da paylaştı.

Aşağı yukarı benzer işler yapan New Relic de hatırlarsanız Şubat ayı başında 80 milyon dolar yatırım almıştı. New Relic ve AppNeta gibi platformların uzun vadede daha da güçleneceğini ve büyüyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.