Dijital Pazarlama Akademi için başvurular başladı

Dijital Pazarlama Akademi için başvurular başladı

Daha önce düzenledikleri E-Ticaret Akademisi ile isimlerini duymuş olabileceğiniz İstanbul Bilgi Üniversitesi E-Ticaret Kulübü, bu sefer de e-ticaret eğitimlerinin bir devam niteliğini taşıyan, dijital pazarlama alanında yoğunlaşmış bir akademi olacak Dijital Pazarlama Akademi'yi düzenliyor.

Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu Dijital Pazarlama Akademisi'ne başvurular başladı. 50 saatin üzerinden eğitimin gerçekleşek olan akademide katılımcılar, bu eğitimlerin yanı sıra atöyle ve vaka çalışmaları, şirket gezileri, networking toplantıları gibi aktiviteler de gerçekleştirme fırsatı bulacak.

4 Nisan 2013 tarihinde başvuruların sona ereceği Dijital Pazarlama Akademisi'nin belli olan ilk konuşmacıları arasında ise Ahmet KırtokAli Rıza Babaoğlan (LinkedIn), Bengi Kepkep (Garanti Ödeme Sistemleri), Didem Namver (Pegasus), Sertan Eratay (Turkcell) gibi isimler yer alıyor. Kesinleşecek katılımlarla birlikte 30'dan fazla konuşmacının yer alacağı Dijital Pazarlama Akademi'nin amacı ise hem genç profesyonelleri bir araya getirerek onlara bir neworking imkanı sağlamak, hem de dijital pazarlamanın inceliklerini onlara aktarmak.

13 Nisan 2013 tarihinde başlayacak akademide katılımcılar, Türkiye’nin önemli akademisyen ve dijital pazarlama uzmanları eşliğinde hazırlanmış bir paket program kapsamında dijital pazarlamanın inceliklerini öğrenecekler. Akademide katılımcılar, case study'lerden workshop'lara, katılacakları yoğun program içerisinde dijital pazarlama ile ilgili önemli örnekleri de görme fırsatı bulacak.

Sponsorları arasında Webrazzi'nin ile birlikte İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kariyer.net, BannerOfisi ve ReklamStore gibi kurumların da yer aldığı Dijital Pazarlama Akademisi, tüm programa katılmaya hak kazanacak 45 kişilik kontenjanın yanında, misafir katılımcıları da kabul edecek. Misafir katılımcıların başvuru tarihleri ise organizasyon boyunca devam edecek. Dijital Pazarlama Akademi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.