Bargao ile indirim avı başladı

Sizleri daha önce "tanıdık isimlerin yeni girişimi" olarak  haberdar ettiğimiz Bargao hizmete girdi.
Bargao ile indirim avı başladı

bargaoSizleri daha önce "tanıdık isimlerin yeni girişimi" olarak  haberdar ettiğimiz Bargao hizmete girdi.

Avukat Başak PurutDevrim AltaylıErcan Balcı ve M. Serdar Kuzuloğlu gibi kurucu ortakların bir araya gelmesiyle oluşan Bargao bir "indirim avı" sitesi.

Bargao aracılığıyla kullanıcılar sevdikleri markalardan indirim talep ediyorlar. Burada oluşan crowd source sayesinde, markalar da bu geniş kitleleleri dikkate alarak bu müşteri kitlesine istedikleri oranda indirim yapıp, bu kitleye kendi ürünlerini sunabiliyorlar.

Bargao'un sloganı "superfanlar için indirim avı" ve yayına girmelerinin ardından artık kullanıcılar istedikleri markalardan, istediği oranda indirimleri talep ederek, markalara bir anlamda göz kırpıyor.

Aslına bakarsanız Bargao müşteri ile marka arasındaki arz-talep dengesini yönetebilecek bir platform. Kullanıcılar Bargao'da yer alarak ilgili markaların ürünlerini indirimli olarak isteyebilecek, markalar da ürünlerini isteyen ve potansiyel müşterilere ürünlerinin indirimli olarak sunma imkanını elde edecek. Bu anlamda ciddi bir e-ticaret platformu da olacak Bargao, talep oluşturarak markalara son derece değerli bir potansiyel müşteri kitlesi sunacak.

Bargao.com ana sayfası

Bargao ana sayfası

Kurucu ortaklardan Serdar Kuzuloğlu'nun Bargao'yu anlattığı videoyu hemen aşağıdan izleyerek Bargao'yu daha yakından tanıyabilirsiniz. Bu arada, bu yeni girişim ile ilgili siz okurlarımızın yorumlarınızı da bekliyoruz!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.