ASUS'un yeni tabletleri FonePad ve PadFone Infinity duyuruldu

ASUS'un yeni tabletleri FonePad ve PadFone Infinity duyuruldu

Dünyanın en önemli mobil konferansı olan MWC'den Vodafone sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/mwc13 adresinden takip edebilirsiniz.

FonePadASUS, içerisinde telefon özelliklerini de barındıran 7 inç boyutundaki yeni tableti FonePad ve 5 inç boyutundaki 1.7G Hz Snapdragon 600 işlemcili PadFone'ununu Mobile World Congress'de (MWC) gerçekleştirdi.

7 inçlik FonePad, telefon özelliklerine sahip uygun fiyat segmentinde bir ürün olarak pazardaki yerini alacak.

5 inçlik PadFone ise, 1080p çözünürlüğü destekleyen ve güçlü işlemcisi ile ön plana çıkan bir model olarak kurgulanmış.

Şimdi ASUS'un iki yeni oyuncusunu daha yakından inceleyelim.

ASUS FonePad

ASUS FonePad

7 inçlik ASUS modeli FonePad, 1.2GHz Atom Z2420 işlemciye ve 1GB RAM'e sahip. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile gelecek olan ürün, 4.270 mAH'lik bir bataryaya sahip.

16GB'lık dahili hafızası olan FonePad'in 32GB'a kadar microSD kart desteği de bulunuyor. FonePad, 1280x800 çözünürlüğünde IPS ekrana sahip. Ürünün arka kamerası 3MP, ön kamerası ise 1.2 MP.

ASUS, bu model ile konfigrasyon olarak harikalar yaratan bir model oluşturmamış fakat ürünün fiyatı biraz daha ekonomik olacak. ASUS FonePad'in Avrupa fiyatı 219 Euro olarak belirlenmiş.

PadFoneASUS PadFone Infinity

Asus PadFone, yüksek çözünürlüklü ekranı ile hemen dikkatleri üzerine çeken 5 inç boyutunda ekrana sahip Android 4.2 işletim sistemli yeni bir ASUS modeli.

1.7Ghz'lik Snapdragon 600 işlemciye sahip bu Full HD tablet modeli, 32GB ve 64GB'lık olmak üzere iki ayrı opsiyon ile piyasada olacak. 2GB RAM'e sahip PadFone, 2.400 mAh'lik bataryaya sahip.

Nisan 2013'te piyasaya çıkması beklenen PadFone Infinity, telefon ve dock kombinasyonu (sağdaki fotoğrafta bu kombinasyona görebilirsiniz) ile birlikte 999 Euro'luk fiyat etiketi ile piyasaya sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.