Founder Institute CEO'su Adeo Ressi ile sohbet ettik [Röportaj]

AdeoAmerika Birleşik Devletleri'nin önemli startup kuluçka merkezlerinden biri olan Founder Institute, sizlere daha önce haber verdiğimiz üzere geçtiğimiz yıl faaliyet alanına Türkiye'yi dahil etmişti. Founder Institute Türkiye Direktörü Kutlu Kazancı da Webrazzi ofisine konuk olarak programın detaylarını ve merak edilenleri anlatmıştı.

Biz de İstanbul'a Founder Institute programını ziyarete gelen Adeo Ressi ile sizler için bir röportaj gerçekleştirdik. Röportajda kısaca Founder Institute nedir sorusuna cevap veren Adeo, Türkiye ekosistemi ve Founder Institute mezunu olan Türk girişimcilerden de bahsetti.

Udemy.com CEO'su Eren Bali ve MovieLaLa kurucusu Şahin Boydaş'ın da Founder Institute mezunu olduğunu anlatan Adeo, her iki girişimcinin de önemli işler başardığının altını çizdi. Her ülkenin kültürel özellikleri doğrultusunda farklı girişimci profillerine sahip olduğunu söyleyen Adeo Ressi, Türkiye'nin potansiyelinin özellikle altını çizdi.

Adeo ek olarak 2013'ün yaz aylarında ikinci Founder Institute'un İstanbul'da ikinci sınıfını açacağının haberini paylaştı. İkinci sınıfla ilgili gelişmeleri Webrazzi'den takip edebilirsiniz, iyi seyirler. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.