Cevap.tv: Aklınızdaki sorulara profesyonel cevaplar

Cevap.tv: Aklınızdaki sorulara profesyonel cevaplar

İnternet bir bilgi kaynağı olarak hayatımızda öyle bir yer edindi ki, artık Encyclopaedia Britannica'nın bile yeni basımını satın almamız mümkün değil. Gelişen bu bilgi okyanusunun yeni gözdesi hiç şüphesiz video içerikler ve Cevap.tv aklınızdaki sorulara cevap vermek isteyen bir çevrimiçi video platformu olarak bu alana adım atıyor.

Cevap.tv'nin amacı 12 ana kategori ve onlarca alt kategoride aklınıza gelebilecek her soruya uzmanlar tarafından verilen bir cevap sunmak. Henüz yayın hayatına başlayan platform başarılı bir arayüz altında sağlık, aile, spor, güzellik vb. popüler konulara dair cevaplar yayınlamaya başlamış ve içerik günden güne gelişiyor. Kullanıcılardan yeni sorular gelmesi de bekleniyor. cevaptv

Her kitleye hitap etmeye çalışan Cevap.tv'ye Facebook hesabınızla giriş yapabiliyor ve Facebook yorumları ile etkileşime katılabiliyorsunuz. Kaliteli bir prodüksoyunla sunulan videolar da Google DFP video altyapısı ile sunuluyor ki aldığımız bilgiye göre bu altyapı Türkiye'de ilk kez kullanılıyor ve reklamverenler için gelişmiş hedefleme seçenekleri, yüksek geri dönüşlü optimizasyon imkanı ve detaylı raporlama sunuyor.

Cevap.tv kimin girişimi?

Cevap.tv'nin arkasında kim olduğu sorusu Cevap.tv'de yok ama onu da biz söyleyelim. Cevap.tv, 2011 yılında kurulmuş ve sosyal medya reklamlarına odaklanmış bir ajans olan PUBLIK’in kendisine ait ilk marka girişimi. LinkedIn’in Türkiye’deki özel pazarlama çözümleri temsilcisi de olan PUBLIK, bu girişimi ile markalara farklı reklam seçenekleri sunarak büyümek istiyor.

Eğer profesyonellerden alınan cevaplar ortaya konulan ürün kadar kaliteli olursa zaman içerisinde Cevap.tv'nin de bir başarı hikayesine dönüşmesine tanık olabiliriz. Tabii bunun için bir kaç ay değil bir kaç yıl beklememiz gerekebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.