75 milyondan fazla indirilen Temple Run'ın yeni versiyonu yayınlandı

Uygulama mağazalarında adını popüler oyunların arasına yazdıran ve oyunseverler arasında bir fenomen haline dönüşen Temple Run'ın ikinci bölümü yayınlandı.
75 milyondan fazla indirilen Temple Run'ın yeni versiyonu yayınlandı

temple-run-2-logoUygulama mağazalarında adını popüler oyunların arasına yazdıran ve oyunseverler arasında bir fenomen haline dönüşen Temple Run'ın ikinci bölümü yayınlandı.

Imangi Studios tarafından geliştirilen ve koşan adamın maceralarına yer verilen Temple Run 2'de, birçok yenilik bulunuyor. Oyunun karakteri, birinci bölümden farklı olarak ipe tutunup maden arabasıyla yol alabiliyor. Grafik ayrıntılarını başarılı bulduğumuz oyunun özellikle hızlı grafikleri dikkat çekiyor.

Birinci bölümde olduğu gibi ücretsiz olarak yayınlanan oyunda farklı gelir modelleri hayata geçirilmiş. Oyun parasının yanı sıra 'elmas'ın da kullanılmaya başlandığı Temple Run 2'de, oyun karakteri duvara çarptığında veya aşağıya düştüğünde kullanıcılar elmas satın alarak oyuna devam edebiliyor. İlk bölümdeyse gelir modeli olarak sadece oyun parası kullanılıyordu.

temple-run-2 temple-run-2-2 temple-run-2-1

75 milyondan fazla indirildi

Temple Run'ın ilk bölümü, uygulama mağazalarında 170 milyon adet indirme sayısıyla oldukça başarılı bir tablo çizmişti. Hatta Apple, uygulama mağazası istatistiklerini açıklarken Temple Run'a da yer vermişti. Bu bilgilere göre App Store'da 2012 yılı içinde en çok indirilen uygulama, 75 milyondan fazla indirilme sayısıyla Temple Run olmuştu.  

Temple Run 2 şu anda sadece iPhone'lar için ücretsiz olarak yayınlandı. Imangi Studios'tan yapılan açıklamaya göre Temple Run 2 Android işletim sistemleri için gelecek hafta yayınlanacağını paylaşalım.

Bir fenomen oyun haline dönüşen Temple Run, ikinci bölümüyle de oyunseverleri peşinden sürükleyeceğe benziyor. Ücretsiz olarak App Store'da yer alan oyunu indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.