Twitpic kurucusunun Twitter'a rakip Heello'su yenilendi

Twitpic kurucusunun Twitter'a rakip Heello'su yenilendi

Twitpic kurucusu Noah Everett, Ağustos 2011'de size duyurduğumuz gibi Heello adlı girişimiyle Twitter'a rakip olan, gerçek zamanlı sosyal ağ platformunu kurmuştu.

Heello, şu anda çok farklı bir arayüzle ve tasarımla karşımızda. Aslında fikir olarak bir pivot olmasa da, tasarım ve altyapı anlamında Heello tamamen yenilenmiş durumda.

Şu anda beta sürümüyle karşımıza çıkan Heello, diğer sosyal ağlar gibi kendini kapılar ardına gizlemeyen, açık ekosisteme hizmet veren ve oluşturulan içeriğin kendi sahibininin kullanıcılar olacağını deklare eden bir açık sosyal ağ.

Bu yapısıyla bir hayli fazla ilgi görebilecek yenilenmiş sosyal ağ, geliştiricilere de çağrıda bulunmuş. Geliştiricilerin başarılı bir platformun parçası olduklarını bildiklerini dile getiren Heello, geliştiricilere de kapılarını açmış durumda. Yani geliştiricileri önemsediklerini gösteriyorlar ve bunun da kullanıcılara bir katma değer katacağının çok iyi şekilde farkındalar.

Heello
Heello, şu anda beta sürümü ile karşımıza çıkmış durumda ve duyurulan bilgiliere göre, uygulamanın iOS ve Android sürümleri de hazırlanıyor. Bu uygulamaların gelmesi ile birlikte yenilenmiş sosyal ağ Heello'nun adını daha fazla duymaya başlayabiliriz.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.