Dropbox'ın Windows 8 uygulaması çıktı

Geçtiğimiz yılın son ayında düzenlenen, bizim de medya sponsoru olduğumuz LeWeb'de bulut bilişimle ilgili en önemli isimlerin katıldığı oturumu sizlere aktarmıştık. Dropbox, burada Windows 8 uygulaması için çalıştığını ilk defa kamuoyuna açıklamıştı.

Dropbox'ın hazırlıklarını tamamladığı Windows 8 uygulaması artık Windows Mağazasındaki yerini aldı. Windows 8 ve Windows 8 RT kullanıcıları tarafından indirilebilecek uygulama, dosyalarını bulutta saklayan Dropbox kullanıcıları tarafından mutlaka tercih edilecek.

Özellikle Windows 8 işletim sistemine sahip Dropbox kullanıcıları tarafından merakla beklenildiğine emin olduğum uygulama, pek çok Windows 8 uygulaması gibi kullanıcı dostu ve dokunmatik ekranlarla da kolayca kullanabilecek şekilde tasarlanmış. Dropbox'ın Windows 8 uygulaması üzerinden Microsoft Office formatına sahip farklı dokümanları da görüntüleyip düzenleyebileceksiniz.

Dropbox

Yukarıdaki görselde görebileceğiniz gibi bir arayüze sahip olan Dropbox'ta, buluttaki görsellerinize Windows 8 yüklü bilgisayarınız ya da tabletiniz üzerinden kolayca göz atmanız mümkün olacak. Windows 8'in Dropbox uygulamasını Windows Mağaza üzerinden indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.