Webrazzi'ye Özel Online Yılbaşı Alışveriş Fırsatları [2012]

Yılbaşı kategorisi için ücretsiz olarak kabul ettiğimiz ilanları aşağıda inceleyebilir veya bu linkten siz de ilanlarınızı ekleyebilirsiniz.
Webrazzi'ye Özel Online Yılbaşı Alışveriş Fırsatları [2012]

webrazzi_ilan_yilbasiMayalar da yanıldığına göre yılbaşı alışverişlerine hız verebiliriz. Geçtiğimiz aylarda sizlere çeşitli fırsatlar sunmak için açtığımız Webrazzi İlan'da Yılbaşı isimli yeni bir kategori açtık ve çeşitli internet şirketlerinden buraya ilanlar girmelerini rica ettik.

Birçok şirket önerimizi değerlendirerek çeşitli yılbaşı indirimlerini siz değerli Webrazzi okuyucuları için ilan servisimize eklediler. Hepsiburada, Unnado, Lidyana, Evmanya, Logofood ve Çiçeksepeti'nin ilanlarının bulunduğu yılbaşı kategorimizde henüz eklemeyen şirketlerin de bu yazıdan sonra indirim fırsatlarını paylaşacaklarını tahmin ediyorum.

Yılbaşı kategorisi için ücretsiz olarak kabul ettiğimiz ilanları aşağıda inceleyebilir veya bu linkten siz de ilanlarınızı ekleyebilirsiniz.

ciceksepeti-yilbasiWebrazzi'ye özel CicekSepeti.com'dan tüm çiçek, gurme, meyve ve hediye siparişlerinizde %15 indirim!

Her zevke ve her keseye özel yılbaşı hediyelerinin yer aldığı Türkiye’nin hediye adresi CicekSepeti.com, yılbaşı alışverişi için mağaza mağaza gezmek yerine, sadece bir tıkla Türkiye’nin dört bir yanına mutluluk gönderebilme ayrıcalığı sunuyor.

Kullanım Koşulları: - %15 indirim kodunuz: CSPT13

 

evmanya-yilbasi-indirimEv Hediyen Hazır! Evmanya.com'dan 15 TL Hediye Çeki Webrazzi Okuyucularını Bekliyor.

Evmanya'dan Webrazzi okurlarına 15TL'lik alışveriş çeki hediye!

Detaylı Bilgi:

Hediye kodunu sepet sayfanızda "hediye ceklerim" kutusuna yazarak kullanabilirsiniz. Hediye kodu: web3112

Kullanım Koşulları: -Kampanyalar birleştirilemez. -100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. -Tek kullanımlıktır.

 

goboti-webrazziBaşka hiç bir yerde bulamayacağınız tasarımları üretip, size ulaştıran Goboti.com'dan yılbaşı hediyesi

Detaylı Bilgi:

Geçmiş ürünlerde (http://www.goboti.com/archive.aspx) geçerli olan, %15 indirim sağlayan kupon kodunuzu aşağıda bulabilirsiniz. WBRZ15

Kullanım Koşulları: -Bu kod aadece geçmiş ürünlerde ve 31 Aralık 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir. -Kod tek kullanımlıktır.

 

212medyaİşletmenizi navigasyon haritalarına ekleyin. Webrazzi takipçilerine özel %25 indirim!

Ürün ve hizmetlerinizi arayan milyonlarca kişiye ulaşmanın en etkili yolu ile tanışın!

Detaylı Bilgi: Navigasyon haritalarına işletmeni ekle, müşterilerini yarı yolda bırakma. Webrazzi yılbaşı fırsatından yararlan plus paketlerde %25 indirim al. Firma kaydı yapılacak markaların listesi : Garmin, Navitech, Telefunken, Goldmaster, Aselsan, Prestigio, Medion, Arvento, Necvox, Flyaudio, Xetec, Hei, Next, Oblio, Vendeka, Navimep, MLS, Samsung, Roadstar, Zenec

Kullanım Koşulları: http://www.212medya.com/kaydet/ adresine girerek 4 adet plus paketten birini seçip kayıt butonuna tıkladığınızda açılan sayfada promosyon kodu alanına WEBRAZZI2013 kodunu girerek indirimden yararlanabilirsiniz.

 

lidyana-yilbasiLidyana.com'dan Webrazzi okuyucularına özel 40 TL hediye çeki!

Dünyaca ünlü takı ve aksesuar markalarını sizin için bir araya getiren Lidyana.com'dan yılbaşı sürprizi!

Detaylı Bilgi: Lidyana.com, takı ve aksesuar alanında hem hesaplı hem de trendlere yön veren tasarımcı ve markaları ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak için sizleri bekliyor. Yılbaşına özel 100 TL ve üzeri harcamanıza, anında 40 TL indirim ile sevdikleriniz için en güzel yılbaşı hediyeleri Lidyana.com'da!

Kullanım Koşulları:

İndirimden faydalanmak için kampanya kodunuz: LDYN40

 

logofoodWebrazzi okurlarına özel www.logofood.com.tr'den %20 indirim!

31 Aralık 2012 tarihine kadar çikolata, bonbon şeker ve baden draje ambalajlarının üzerine dilediğiniz logo, mesaj ve fotoğrafı ekleyerek sevdiklerinize, personelinize veya müşterilerinize farklı bir hediyeyi %20 indirimli olarak temin edebilirsiniz.

Detaylı Bilgi: İçerisinde nefis çikolata, renkli badem draje ve şeker bulunan ambalajları firma logonuzu ekleyerek personelinize ve müşterilerinize şık bir hediye sunabilirsiniz. Sevdiklerinize kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayabileceğiniz ve fark yaratacak bir hediye için www.logofood.com.tr sitesinden 300 gr, 500 gr., 1 kg gibi değişik paket seçeneklerini seçebilirsiniz. İndirim Kodu: LOGO15

 

hepsiburada-yilbasiHepsiburada'dan 200 TL'lik Kozmetik alışverişlerine 100TL Hediye Çeki !

Hepsiburada'dan 100TL'lik indirim çeki hediye.

Detaylı Bilgi: Hepsiburada'dan yapacağınız 200 TL'lik parfüm, makyaj ve kozmetik ürünleri alımında geçerlidir.

 

startaki-webrazzi100 TL ve üzeri alışverişlerinizde "çeyrek bilet" hediye !

Startaki.com'dan Milli Piyango bileti hediye!

Detaylı Bilgi: Startaki.com'dan yaptığınız her 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Milli Piyango çeyrek bileti hediye. Çekilişsiz kurasız tüm müşterilerimize çeyrek bilet hediyemizdir.

 

unnado-yilbasi-indirimunnado.com 'dan Webrazzi okuyucularına özel yılbaşı sürprizi. %10 indiriminiz sizleri bekliyor!

unnado.com’un size özel yılbaşı sürprizini kaçırmayın!

Detaylı Bilgi:

Anne, bebek ve çocuk markalarının %90’a varan indirimlerle satıldığı ilk alışveriş kulübü unnado.com’un size özel yılbaşı sürprizini kaçırmayın. Promosyon kodunuzu kullanarak %10 ek indirim ile alışverişe hemen başlayabilirsiniz. %10 ek indirim sağlayan promosyon kodunuz: WBRZEY10

 

camasirsepetiYılbaşında Kırmızı İç Çamaşırı Giyilir!

camasirsepeti.com.tr'den Webrazzi okuyucularına özel %10 indirim! Detaylı Bilgi:

Yeni yılda hem kendine hem de sevdiklerine yılbaşının klasikleşen hediyesi kırmızı iç çamaşırı almak isteyenler için Webrazzi'ye özel %10 indirim fırsatı. Henüz yılbaşı hediyesini almayanlar ya da kendini küçük bir hediyeyle şımartmak isteyenler verdiğimiz kodu kullanarak camasirsepeti.com.tr 'den hediyelerini alabilirler. INDIRIM KODU: WBRZ2013

 

takimod-webrazzi-ilanTakımod'dan webrazzicilere özel Hediye Çeki

Webrazzi okurlarına özel www.takimod.com dan 30TL hediye çeki ve ücretsiz kargo! Takı ve Aksesuar sitesi Yeni Modunuz Takımod'dan kaçırılmıyacak fırsat! Kampanya 1 Ocak 2013 tarihine kadar 100TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde geçerlidir.

 

misspera-webrazzi-ilanMissPera'dan Yılbaşına Özel %15 İndirim Kuponu Hediye!

MissPera.com'da Webrazzi okuyucularına %15 indirim fırsatı!

Detaylı Bilgi: Türkiye'nin kozmetik ve parfüm sitesi MissPera.com'dan yeni yıl hediyenizi seçin, 31 Aralık'a kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizi "MP12YB15" kupon kodu ile %15 indirimli yapmanın keyfini yaşayın. Üstelik, kargo ücretsiz!

 

aydinlatmalar-comYılbaşı Hediyesi Olarak Ne Seçeceğim Diye Düşünmeyin!

Webrazzi okuyucularına özel yeni ürün serimiz olan "El Yapımı Cam Mumluk Serisi"ne ait ürünler %15 indirimli!

Detaylı Bilgi: ARKIDECO ® EL YAPIMI CAM MUMLUK SERİSİ , SINIRLI SAYIDA ÜRETİLDİ. Arkideco markamız altında özel tasarım ve tamamı el işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen cam mumluk serimizi sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. Limitli seri olarak tamamı el işçiliği ile üretilen ürünlerimizin boyutsal ve şekilsel formlarında kalıp sistemi kullanılmadığı için her ürün birbirinden farklı formlara sahiptir ve benzersizdir. Ayrıca tüm mumluklarla birlikte ilk mumlarınız da ücretsiz! Kod: webrazzi

 

indirim-mania-comindirimmania.com'dan Webrazzi'ye özel tüm cep telefonlarında ücretsiz kargo!

Cep telefonu siparişlerinde Webrazzi okuyucularına özel olarak kargo bedava!

Detaylı Bilgi: -indirimmania.com 'un alışveriş sepeti adımında promosyon kodunu mesaj olarak göndererek kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kod: WR7890 -indirimmania.com'dan yapacağınız cep telefonu alımlarında geçerlidir.

 

birazokuEn iyi hediye kitaptır dedik!

Siz de sevdiklerinize kitap hediye edin, üstelik %7 indirimle!

Detaylı Bilgi: Yeni yıl hediyesi olarak kara kara düşünmeyin. Siz de sevdiklerinize bir kitap hediye edin, biz sevdiklerinize ulaştıralım. Dükkan Birazoku hediyelerinizi tam vaktinde sevdiklerinize ulaştırır. %7 İndirim Kodunuz: "Webrazzi"

 

bonnyfoodBonnyFood'dan yılbaşında sevdiklerinize hediye edeceğiniz lezzet çiçeklerinde %20 indirim!

Yılbaşında sevdiklerinize lezzet yüklü bir hediye göndermek ister misiniz? O halde sizi BonnyFood’un renkli dünyasına davet ediyoruz!

Detaylı Bilgi:

Webrazzi okularına özel BonnyFood’tan yapacağınız "Yılbaşı Hediyesi" kategorisindeki tüm ürünlerde geçerli %20 indirim. İndirim Kodu: WEB13BNY Üstelik siparişini şubeden alanlara ekstra 8 TL indirim!

 

tishoWebrazzi'ye özel Tish-o.com.tr'de %20 indirim - Yılbaşı hediyenizi kendiniz tasarlayın!

Tish-o.com.tr'de Webrazzi okuycularına özel %20 yılbaşı indirimi.

Detaylı Bilgi: Yılbaşı hediyesini kendiniz tasarlayın. 100'den fazla ürünü tamamen istediğiniz gibi resim veya yazılarla özel hale getirebilirsiniz. Bütün siparişlerinizde kullanabileceğiniz Webrazzi'ye özel kodunuz: WBRZ2013

 

lukapu-webrazzi-yilbasiLukapu.com’dan tüm fotokitap ve takvimlerde %15 indirim!

Sipariş aşamasında "YILBASI" kodunu kullanan herkese lukapu.com'dan 15TL indirim!

Detaylı Bilgi: Lukapu.com'un hediye ettiği 15TL indirim 35TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir. Kupon Kodu: YILBASI

 

lila-pebbles-webrazzi-yilbasiLila-Pebbles'dan Yılbaşına Özel 20 TL İndirim Kuponu Hediye!

Lilapebbles'dan Webrazzi okurlarına 20TL'lik indirim kuponu hediye!

Detaylı Bilgi: İndirim kodunu sepetim sayfanızda "indirim kuponu" kutusuna yazarak kullanabilirsiniz. Hediye kodu: 07092012

Kullanım Koşulları: -100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. -Tek kullanımlıktır.

 

bicantamWebrazzi okurlarına özel bicantam.com'dan %15 indirim çeki hediye!

Tüm alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %15 indirim çeki hediyemiz.

Detaylı Bilgi:

Yılbaşı davetiniz için çantanız hala hazır değil mi? Bi'Çantam sizin için kıpkırmızı çantalar hazırladı! Tüm alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %15 indirim çeki, tüm kartlara vade farksız 6 taksit ve ücretsiz kargo seçeneğiyle sizi bekliyor.

http://www.bicantam.com adresinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabileceğiniz indirim kodu: Webrazzi2013

 

bonubon-webrazzi-yilbasiWebrazzi okuyucularının bonubon.com’dan yapacakları yılbaşı alışverişlerinin 20 TL’si bizden!

Webrazzi okuyucularının bonubon.com'da yapacakları 100 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 20 TL indirim bu kuponun ucunda.

Detaylı Bilgi:

Ödeme sayfamıza bulunan indirim kodu kullanımı bölümüne kodu yazın, anında 20TL indirimi kazanın.

Kod: webrazzi

Kullanım Koşulları:

-100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirim kodu yapacağınız ilk alışverişinizde geçerlidir.

 

yedekdunyasi-webrazzi-yilbasiWebrazzi okuyucularına özel, yedekdunyasi.com'da %10 indirim!

Webrazzi okuyucularına özel tüm ürünlerde %10 indirim sağlayan kupon hediyemiz!

Detaylı Bilgi: Yedekdunyasi.com'dan gerçekleştireceğiniz tüm alışverişlerde %10 indirim sağlayan kupon kodunuz: YDKDNY2013

 

ikitap-webrazzi-yilbasiiKitap.com'dan Webrazzi'ye Özel %20 İndirim!

Webrazzi okuyucularına özel tüm e-kitap'larda %20 indirim!

Detaylı Bilgi:

Tüm e-kitaplarda %20 indirim sağlayacak kupon kodu: webrazzi2013

Kullanım Koşulları:

-İndirim sadece e-kitaplarda geçerlidir.

 

giyimarket-webrazzi-yilbasiGiyiMarket.com'da Webrazzi okuyucularına özel yeni yıl indirimi!

GiyiMarket.com'dan Webrazzi okuyucularına özel 10 TL indirim kuponu!

Detaylı Bilgi:

Kadın ve erkek iç giyim ürünlerini kapıda ödeme ve kredi kartına taksit fırsatları ile satın alabileceğiniz GiyiMarket.com'dan Webrazzi okuyucularına özel 10 TL indirim kuponu! GM-WBR2013 kodunuzu "Sepetim" sayfasında girerek indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.

 

kirtasiyedukkani-webrazzi-yilbasiKırtasiye Dünyası 'ndan Webrazzi kullanıcılarına özel %10 indirim

http://www.kirtasiyedunyasi.com/register.aspx?ref=Webrazzi adresiyle sitemize üye olan kullanıcılara tüm alışverişlerinde %10 indirim yapılacaktır. İndirim 31.01.2013 tarihine kadar geçerlidir.

 

cardgusto-webrazzi-yilbasiCardGusto'dan Webrazzi'ye Özel 20TL İndirim Kodu Hediye!

Webrazzi okuyucularını 150'den fazla restoran ve kafede %50'ye varan indirimler sağlayan CardGusto avantajlar dünyasına davet ediyoruz!

Detaylı Bilgi:

Hemen Üye Sayfası'nda Promosyon Kodu alanına 'WBNY20' kodunu giren herkese anında 20TL indirim!

 

vamelya-webrazzi-yilbasiYılbaşı Hediyesi Olarak Ne Seçeceğim Diye Düşünme, Hediyamatikle!

Vamelya.com’da Webrazzi okuyucularına %10 indirim fırsatı!

Detaylı Bilgi:

Vamelya.com’dan yeni yıl hediyenizi hediyematikle seçin, 31 Aralık’a kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizi “6878979” kupon kodu ile %10 indirimli alışveriş yapın. Yılbaşına özel kampanyada 100 TL ve üzeri harcamanıza kargo ücretsiz!

 

evoria-webrazzi-yilbasiEvoria’dan Webrazzi okuyucularına özel 25 TL İndirim!

Yılbaşına özel Webrazzi okuyucularına 25TL indirim!

Detaylı Bilgi:

Yılbaşına özel 100 TL ve üzeri alışverişlerinize anında 25 TL indirim Evoria.com'da! İndirimden faydalanmak için kampanya kodunuz: WBR2013

 

nishmoda-webrazzi-yilbasiÖzel Hediye Arayanlar için Nishmoda'dan Hediye Çeki!

Yılbaşı için özel hediye arayanlara 20 Tl hediye çeki bizden!

Detaylı Bilgi:

Yeni Yılda sevdiklerinize farklı tasarımlar, hikaye dolu ürünler hediye etmek istiyorsanız sizi www.nishmoda.com'a davet ediyoruz. 20 TL hediye çeki de bizden! KUPON KODU: webrazzi13

 

bizde-com-webrazzi-yilbasibizde.com'a üye olan Webrazzi okurlarına özel yılbaşı hediyesi!

1 Ocak 2013 tarihine kadar bizde.com'a üye olan herkese 54TL değerindeki 6 aylık 'Bronze Mağaza' hediye.

Detaylı Bilgi:

‘‘Bronze Mağaza’’ sınırsız ilan yayınlama, ücretsiz ürün listeleme, ana sayfa vitrininde 1 adet, kategori vitrininde 10 adet ürün gösterimi, kapıda ödemeli satış seçeneği gibi avantajlar sunmaktadır. Ayrıca mağaza sahipleri diledikleri zaman mağaza (bronze, silver, gold) planını değiştirebilmekte ve paket sürelerini de uzatabilmektedirler.

Kullanım Koşulları:

Kampanyadan yararlanabilmek için yapmanız gereken tek şey; http://www.bizde.com/ sitesine girerek üyelik işlemleriniz esnasında altta yer alan ''Tavsiye Eden'' kısmına ‘'webrazzi’' kodunu girerek üyeliğinizi aktif hale getirmeniz!

 

cepmodam-webrazzi-yilbasiWebrazzi okuyucularına özel %10 indirim!

Webrazzi okuyucularının yeni yılda şarjı bitmesin diye CepModam.com'dan %10 indirim!

Detaylı Bilgi: www.cepmodam.com 'da Webrazzi okuyucuları için şarjlı kılıflar başta olmak üzere bütün kılıf ve aksesuarlarda indirimli fiyatlar üzerinden %10 ekstra indirim sağlayan indirim kodu: YENIYIL10

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.