Foursquare, Facebook verilerini kullanmaya başladı

İyi önerinlerin ancak arkadaşlardan geleceğini savunan Foursquare, kendi resmi blogları üzerinden yayınladığı bir yazıyla, Foursquare'in artık çok daha kişiselleştirilebilir bir hale dönüştüğünü açıkladı.

Böylelikle foursquare, Facebook arkadaşlarınızın herkese açık verilerini kullanarak ciddi bir içerik desteğini arkasına almış olacak. Tabii bunun için öncelikle foursquare hesabınızı Facebook'a bağlamak gerekiyor. Bu senkronizasyon işleminin ardından Facebook arkadaşlarınızın mekanlarla aktivitelerini foursquare'den görebileceksiniz. Facebook ile Foursquare arasındaki bu yakınlık, özellikle Foursquare kullanıcılarının "keşfetme" deneyimlerinin kalitesini yükseltecek. Buna göre Facebook hesaplarını bağlayan foursquare kullanıcıları, Facebook arkadaşlarının foursquare üzerinde yaptıkları herkese açık paylaşımlarını (Foursquare tavsiyesi, fotoğraf ya da mekan beğenme gibi) görebilecek.

foursquare

İşlem, Foursquare ya da Facebook tarafında herhangi bir gizlilik kuralını ihlal etmeyeceğini de vurgulamış. Buna göre Foursquare'de bulunan Facebook arkadaşlarınızın Foursquare'de de arkadaşınız olması şart.

Foursquare hesabınızı Facebook'a bağlamanızın ardından foursquare.com'da ya da uygulamanın iOS ve Android uygulamalarında yukarıdaki gibi farklılıklar da göreceksiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.