Webrazzi TV'nin yeni programı Sosyal Garaj ilk bölümüyle karşınızda

sosyal-garaj-logoGeçtiğimiz yıl Webrazzi TV'yi yeniden açtığımızda hedeflerimizden biri de Webrazzi ekibi dışından da insanların program yapabileceği bir platform yaratmaktı.

Bu hedefe yönelik olarak yeni programımızın ilk bölümü bugün sizlerle paylaşıyoruz. Sosyal Garaj adını verdiğmiz programımızın ana konusu sosyal, mobil ve online oyunlar olacak.

Özgür Bayraktar'ın hazırlayacağı Sosyal Garaj her hafta Salı günü yayınlanıyor olacak. Peak Games'in kuruluş döneminde şirkette bulunan Özgür, daha sonrasında ise Zynga'nın Türkiye'ye yönelik özel içerik ve topluluk yönetimi üzerine çalışmıştı. Yaklaşık 15 aylık Zynga macerasının ardından Türkiye'ye dönen Özgür, ilk programında Sobee'nin kurucusu ve Yönetici Direktörü olan Mevlüt Dinç'i konuk etti.

Türkiye oyun sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Mevlüt Dinç ile oyun geliştirmeye başlamasını 30 yıllık oyun geliştirme serüvenini ve bugün gelinen nokta ile aynı zamanda kurucusu ve başkanı olduğu Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu'nu (TUDOF) konuştuk.

Keyifle izleyeceğinizi düşündüğümüz Sosyal Garaj'a buradan ulaşabilirsiniz. İlk programda bizimle birlikte olan Mevlüt Dinç'e tekrar teşekkür ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.