LeWeb Paris'de Evernote'dan Internet of Things vurgusu [LeWeb Paris]

Webrazzi’nin medya partneri olduğu LeWeb Paris’ten TEB sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/leweb12 adresinden takip edebilirsiniz.

Evernote LogoLeWeb Paris röportajlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez de LeWeb Paris'in 4 adet "platinum" sponsorundan biri olan, aynı zamanda program dahilinde CEO'su Phil Libin'in de bir konuşma yaptığı Evernote'un Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrew Sinkov ile konuştuk.

Andrew Sinkov ilk olarak dünyanın en önemli internet konferanslarından biri olan LeWeb'e şirket olarak katılmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Özellikle konferansın Internet of Things vurgusunun Evernote ile çok uyumlu olduğunu dile getiren Sinkov, Evernote'un insanların daha üretken olabilmeleri için birçok platfromda daha temsil edileceğinin mesajını verdi.

Konferansdaki sunumlar sırasında da üzerinde konuşulan Evernote Business hakkında bilgiler veren Sinkov, eskiden Evernote'un yalnızca birey olarak kullanılabildiğini ama şimdi iş arkadaşlarınızın notlarını da takip edebileceğiniz bir platfrom haline geldiğini söyledi. Ayrıca Andrew Sinkov'un açıklamalarına göre Evernote'un Türkiye'de yaklaşık 300.00 kullanıcısı varmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.