Startup Weekend Next şimdi de Ankara'da

Startup Weekend'in 3 haftalık ücretli eğitim programı StartupWeekend Next'in İstanbul ayağından bahsetmiştik. SW Next için "Keşke Ankara'da da olsa" diye düşünen girişimcilere iyi bir haberimiz var. TEPAV ve Viveka Ankaralı girişimcileri SW Next'e davet ediyor.

TEPAV ve Viveka desteğiyle düzenlenecek olan SW Next Ankara'nın içeriği de SW Next İstanbul ile aynı olacak. Steve Blank'ın 3 hafta boyunca vereceği çevrimiçi dersler yerli mentorların uygulama dersleriyle pekiştirilecek.

SW Next'ten "fikir aşaması ile kuluçka/hızlandırma programı arasındaki geçiş  sürecini dolduracak nitelikte bir eğitim" olarak tanıtmıştık ki girişimcilerin gerçekten sektörün deneyimli mentorlarıyla buluşturması eğitimin çok önemli bir parçası.

Erken kayıt avantajıyla halen 145 dolar (260TL) ücretle kayıt olunabilecek eğitime yine WEBRAZZI koduyla 45 dolar indirimle kayıt olabilirsiniz. Dersler bu çarşamba başlıyor. Uygulama dersleri TOBB-ETU bünyesinde TEPAV Garaj binasında gerçekleşecek.

Son olarak SW Next'e katılım şartlarını ve kimlerle çalışma fırsatı bulacağınızı paylaşalım.

- Orta/üst düzey İngilizce - Eğitim modüllerinin hepsine katılım - Takımlar minimum iki kişi olmalı - Startup Weekend'e katılmış olmak şart değil

Mentorlar:

Ali Karabey – 212 VC Numan Numanbayraktaroğlu - 212 VC Ussal Şahbaz- TEPAV GEP Direktör Hikmet Özgözen - BIC Behrendt Adil Oran - ODTÜ Girişimcilik Araştırma Merkezi Direktörü Elif Kalaycı- Atılım Üniversitesi Girişimcilik

Koçlar: Beril Benli, Selin Kıral (TEPAV) - Emin Okutan, Barış Okur, Ece İdil Kasap, Ayşe Kürkçüoğlu (Viveka) - Hasan Yavaş (NogaiTech) - Şevket Özer Kürkçüoğlu (RTB)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.