İstanbul Yazılım Yöneticileri Zirvesi 8 Aralık'ta düzenlenecek

İstanbul Yazılım Yöneticileri Zirvesi 8 Aralık'ta düzenlenecek

Teknoloji devriminin temelinde yer alan yazılımcılar/geliştiriciler için düzenlenen etkinliklerin sayısının artması gerektiğini mümkün olduğunca dile getiriyoruz. Bu alanda düzenlenen yeni bir etkinlik haberiyle daha karşınızdayız.

8 Aralık 2012'de Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yazılım Yöneticileri Zirvesi bu yıl ilk defa düzenleniyor. Kodcu.com desteğiyle düzenlenen konferansta yazılım sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip bir isim, Lean-Kanban Üniversitesi CEO'su David J. Anderson konuşmacılar arasında olacak.

Dünyaca ünlü şirketlerde yazılım ekiplerini yöneten Anderson, aynı zamanda yazılım odaklı 3 kitap ile de bu alandaki tecrübesini paylaşan bir isim. Bu zirvede anlatacakları ise yazılımda öngörülebilirlik ve çeviklik üzerine olacak.

Anderson'ın yanında Mert Öztekin Yemeksepeti.com'un Scrum hikayesini anlatacak. ACM'den Mehmet Yitmen de "Agile & Agility? Scrum for Agility" başlıklı bir konuşma yapacak.

Yarım gün sürecek olan İstanbul Yazılım Yöneticileri Zirvesi tamamen ücretsiz olarak düzenleniyor. Etkinlik kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.