Apple Türkçe kariyer sayfalarını yayına aldı

Apple Türkçe kariyer sayfalarını yayına aldı

Apple, Türkiye operasyonları konusunda attığı adımları hızlandırmaya başladı. Daha önce Türkiye için dört iş ilanı veren ve Türkiye Ülke Müdürü'nü belirleyen Apple, Türkçe kariyer sayfasını yayına aldı.

Apple.com/jobs/tr adresinden yayınlanan Apple kariyer sayfalarının dili tamamen Türkçeye çevrilmiş durumda. "Kendinizi şaşırtın. Dünyanızı şaşırtın" sloganıyla iş arayanları karşılayan kariyer sayfasında şu anda Türkiye için 18 iş ilanı bulunuyor.

Sayfa üstünde bulunan 'ara' seçeneğine basıldığında yönetici, uzman, sistem mühendisi ve lojistik yöneticisi gibi birçok farklı departmanlar için çalışanlar arandığını görüyoruz. Söz konusu ilanların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün 13 ilan yayınlandı

Özellikle bugün yayınlanan 13 ilan, Apple'ın Türkiye'de kendi mağazasının açacağının artık kesinleştiğini gösteriyor. Zaten Apple, Türkiye'de mağaza açacağının sinyallerini geçen aylarda vermişti ve Oracle İş Uygulamaları Türkiye Direktörü Resan Yüner, Apple Türkiye’nin başına geçmişti.

Apple'ın istihdam edeceği kişi sayısı yavaş yavaş belli olurken, hangi şehirlere veya hangi bölgelere Apple mağazası açacağı henüz belli değil. Kısa süre içinde bu sorunun yanıt bulacağını tahmin ediyoruz.

Apple'ın Türkiye operasyonlarında yer almak istiyorsanız, Apple.com/jobs/tr adresindeki açılan iş pozisyonlarına başvurabilirsiniz. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.