G3 Forum önemli konuşmacılarla 1500 girişimciyi ağırlayacak

G3 Forum önemli konuşmacılarla 1500 girişimciyi ağırlayacak

Bugün IMKB'de girişimcilik gongu çaldı ve Global Girişimcilik Haftası'na adım atmış bulunuyoruz. Ülkemizde de dört yıldır kutlanan GGH kapsamında çok sayıda etkinlik düzenleneceğini sizlerle daha önce paylaşmıştık ama G3 Forum'dan özellikle bahsetmek istiyoruz.

1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapması planlanan forumda teşvik/hibe ve yatırım konularından, mobil teknolojilere uzanan bir program var. Girişimcilik hakkında önem arzeden hukuk, insan kaynakları ve finans gibi konular da işlenecek ve önemli konuşmacılar sahne alacak.

TOBB ve GATE Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşecek G3 Forum'un bu yilki ana konuşmacısı Hüsnü Özyeğin. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vodafone Türkiye CEO'su Serpil Timuray da çeşitli oturumlarda yer alacak önemli isimlerden.

Ali Sabancı, Gülten Yılmaz, Alphan Manas gibi eski ve yeni BirFikrinmiVar jüri üyelerinin yanında BirFikrinmiVar kurucusu Fuat Sami de etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. Yatırımcı sunumlarındaki isimlerin ise neredeyse hepsini (Arda Kutsal, Çağlar Erol, Emre Kurttepeli, Sina Afra vs...) tanıyor olmalısınız.

Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan forum 15 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olarak katılımcılarını ağırlayacak. Vodafone ve Huawei sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlik Perşembe günü saat 9:00'da başlıyor.

Eğer vaktiniz varsa kesinlikle katılacak bir kaç oturum bulabilirsiniz. Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.