Enmoda.com Markafoni cirosunda yüzde 20 paya ulaşmayı hedefliyor

Enmoda.com Markafoni cirosunda yüzde 20 paya ulaşmayı hedefliyor

Mart ayında Doğuş Medya'dan EnModa.com'un yüzde 75 hissesini satın alan Markafoni, EnModa.com'u yenileyerek yoluna devam ediyor. EnModa.com'un yenilenme sürecinden bahsedilen toplantıya katılan isimler arasında Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, Markafoni Yönetim Üyesi Ahmet Emre Sarı ve Enmoda.com Genel Müdürü Timuçin Okdelen bulunuyordu.

Toplantıda dikkatimizi çeken notların arasında Enmoda.com’un 3 yıl içindeki ciro hedefi bulunuyor. Sina Afra, uzun vadede EnModa.com'un, Markafoni grubu toplam cirosunda yüzde 20-25 arası paya ulaşmayı amaçladıklarını söylüyor.

Markafoni'nin cirosu üzerine de açıklamalarda bulunan Sina Afra, "Ciro rakamları paylaşmıyoruz. Ancak bir sıralama yapmak gerekirse Markafoni'nin, perakende sektöründe 10.-15. sırasında yer aldığını söyleyebiliriz" diyor.

EnModa.com'un daha yolun başında olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Sina Afra, EnModa.com'un aylık yarım milyon ziyaret aldığını ifade ediyor. Sina Afra sözlerine şu şekilde devam ediyor: "Enmoda.com internet ile perakendenin birleştiği bir noktada yer alıyor. Zizigo'dan öğrendiklerimizi EnModa.com'a uyguluyoruz. Yavaş yavaş reklam çalışmalarımıza başlıyoruz. Gelecekte 20 milyon rakamının üstüne çıkacağız."

EnModa.com 7 üreticiyle çalışıyor

Kendi markasını üreterek satışı gerçekleştiren Enmoda.com, şu anda 7 farklı üreticiyle çalışıyor. Konu hakkında konuşan Timuçin Okdelen, kısıtlı bir üreticiyle çalışmak gibi bir amaçlarının olmadığını ifade ediyor. Timuçin Okdelen, "EnModa.com markasının ürünlerin tamamı Türkiye'de üretiliyor. Düzenli olarak denetlenen tesislerde, uluslararası kalite standartlarında üretiyoruz. Belirlenmiş kalite standartlarımızı ve üretim maliyetlerimizi karşılayan üreticilerle çalışıyoruz. Şu anda çalıştığımız üretici sayısı 7, ama gelecekte bu sayı artabilir" diye konuşuyor.

Timuçin Okdelen, şu anda sitede satılan 50 marka olduğunu ve gelecekte bu rakamı 150 markaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade ediyor.

Toplantıdan çıkardığımız önemli notlar yukarıda paylaştığımız şekilde. Enmoda.com'un, Markafoni grup cirosundan yüzde 20 pay alması önemli bir hedef olduğunu düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.