Tim Cook'tan Zuckerberg'e iPhone 5

Piyasaya sürüldüğünden beri hem övgüler alan hem de eleştirilere hedef olan Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 5, gündem oluşturmaya devam ediyor. Ancak bu sefer ne şikayet ne de bir yeni özelliğini paylaşacağız.

Bu sefer paylaşacağımız konu Tim Cook'un Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'e iPhone 5 göndermesi. Matt Lauer'un sunduğu Today Show'a katılan Zurkerberg, Tim Cook'un kendisine iPhone 5 hediye ettiğini söyledi.

iPhone 5 yerine iPhone genelinde konuşan Zuckerberg, iPhone'nun çok iyi bir platform olduğunu söyledi. Zuckerberg, "Facebook'a Android cihazlarıyla bağlanan kullanıcıların sayısı daha fazla. Hem iOS hem Anroid kullanıcılarının büyük çoğunluğu Facebook uygulaması yerine, sosyal ağa mobil tarayıcılarıyla bağlanıyor.Ve bu rakam toplam iPhone ve Android kullanıcılarından daha fazla. Bu da çok çeşitli bir ekosisteme sahip olmamızı sağlıyor" sözlerini söylüyor.

İşin aslına bakacak olursak Tim Cook normal olan bir davranışta bulunarak, iş ortağı diyebileceğimiz bir yöneticiye iPhone 5 yollamış. Doğal olarak yollanan kişi Mark Zuckerberg gibi magazinsel yönü bir isim olunca, ister istemez daha fazla dikkat çekiyor.

Zuckerberg'ün iPhone 5 vesilesiyle yaptığı konuşmaların daha ilginç olduğunu belirtmekte fayda var.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.