Aytuğ İğneli Doğan Online'a geri döndü

Aytuğ İğneli Doğan Online'a geri döndü

Daha önce Webrazzi konferanslarına Hepsiburada Genel Müdürü ünvanıyla konuşmacı olarak katılan Aytuğ İğneli, 2011 sonunda görevinden ayrılmıştı. Henüz aldığımız bilgiye göre Aytuğ İğneli Doğan Online'a geri döndü.

Hepsiburada.com genel müdürlüğünü Kaan Dönmez'den (şu anda Morhipo.com Genel Müdürü) 2009 yılı ortasında devralan İğneli, 2.5 yıl sürdürdüğü görevinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftadan itibaren de DOL bünyesindeki 2. görevine başlamış durumda.

Aldığımız bilgiye göre Aytuğ İğneli'nin Doğan Online (DOL) içindeki yeni rolü HepsiBurada'nın dışında kalan e-ticaret sitelerinin yönetimini üstlenmek olacak. Hatırlatmak gerekirse şu an DOL altında daybuyday.com, alisverissaati.com, altincicadde.com ve evmanya.com gibi önemli bir portföy bulunuyor.

İlker Baydar ve Gürhan Saatçioğlu Hepsiburada'yı genel müdür ünvanıyla yönetmeye devam ederken Aytuğ İğneli diğer 4 e-ticaret girişiminin hacmini daha yukarılara çıkarmaya çalışacak.

Bu yılki E-ticaret'12 konferasımıza katılan Doğan Online CEO’su Yenal Gökyıldırım 2012 hedeflerinin 1 milyar TL ciro olduğunu ve satın almalara gidebileceklerini aktarmıştı. Aytuğ İğneli de daha önce 2012 yılının Hepsiburada için atılımlar yılı olacağını söylemişti. Bu geri dönüş ile mevcut stratejilerin daha hızlı hayata geçirilip geçirilmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.