Pera Bulvarı WestWing Türkiye'yi bünyesine kattı

Pera Bulvarı WestWing Türkiye'yi bünyesine kattı

Rocket İnternet'in Türkiye pazarından çıkması bir çok noktada farklı açılardan değerlendirilebilirdi. Bunlardan biri de Rocket'ın elindeki girişimleri satarak pazarı terketmesiydi. Perabulvari.com, WestWing.com.tr'yi bünyesine katarak bu ihtimali gerçeğe dönüştürdü.

Daha önce sizlerle paylaştığımız Pera Bulvarı, ev dekorasyonu ve gurme kategorisiyle farklı bir e-ticaret girişimi. Bünyesine kattığı Westwing Home&Living ise ev ve dekorasyon konusunda 20 ülkede hizmet veren Rocket İnternet'in geleneksel 'klon'larından bir tanesiydi. (Bkz: westwing.de)

Anlaşmanın detayları açıklanmadı ancak Pera Bulvarı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızıl, 6 ay önce faaliyete başladıklarına dikkat çekerek WestWing'in Pera Bulvarı tarafında en beğenilen  ve takdir edilen rakip olduğunu söylüyor.

Pera Bulvarı, ev dekorasyonu konusunda Amerika’nın büyük gruplarından Pottery Barn ve Williams Sonoma’da yıllarca yöneticilik yapan Jason Graham'ı kadrosuna katarak pazara giriş yapmıştı. Deneyimli bir ekip kuran Pera Bulvarı bu sayede hem elindeki satın alma gücünü göstermiş oldu hem de müşteri potansiyelini artırarak yatırım potansiyelini ortaya koydu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.