Webrazzi Summit 2012 Programı Belli Oldu!

4 Ekim'e bugün itibariyle tam bir hafta kaldı! Yani, Türkiye'nin en önemli internet buluşması Webrazzi Summit için heyecan iyice yükseldi. Bildiğiniz gibi dün sizlerle 36 yeni konuşmacımızı paylaşmıştık. Bugün ise uzun süredir üzerinde çalıştığımız Webrazzi Summit programını paylaşıyoruz.

Sözü hiç uzatmadan Türkiye ve dünyadan çok değerli isimlerin konuşmacı ve tabi ki katılımcı olarak yer alacakları Webrazzi Summit'in programına buradan ulaşabileceğinizi söyleyelim. Ayrıca dilerseniz yazının devamında görsel olarak da programı inceleyebilirsiniz.

Point Hotel Barbaros'ta toplamda dört farklı katta gerçekleşecek olan bugüne kadar hayata geçirdiğimiz en büyük Webrazzi Summit organizasyonunda, 50'nin üzerinde oturum düzenlenecek ve internet ekosistemi bir kez daha tüm yönleriyle masaya yatırılacak. Konferans esnasında sahip olacağınız ve özel olarak kurguladığımız networking ortamlarını söyleyemiyoruz bile. "1 ayda dağıttığım kartviziti, Webrazzi Summit'te bir günde dağıttım" - Bu sözü bugüne kadar söylemiş olan kişiler sizler ya da arkadaşlarınız olabilirsiniz. ;)

Dünyadan ve Türkiye'den önemli şirketlerinin katılımcılarının yer alacağı Webrazzi Summit'te, girişimcilik, risk sermayesi, e-ticaret, sosyal medya, mobil, dijital reklam ve pazarlama, online oyun ve teknoloji konusunda çok sayıda oturuma ev sahipliği yapıyoruz.

Tekrar hatırlatmak gerekirse Webrazzi Summit 2012 programını aşağıdaki görselden inceleyebilir ya da daha interaktif olarak Webrazzi Summit sayfalarına geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.