Webrazzi Summit'e 36 yeni konuşmacı daha dahil oldu!

Webrazzi Summit'e 36 yeni konuşmacı daha dahil oldu!

Webrazzi Summit'e artık bir hafta süre kaldı ve hazırlıklarımızda son aşamaya geldik. Haftalardır üzerinde çalıştığımız Webrazzi Summit programı neredeyse tamamen netleşti ve çok kısa süre içinde sizlerle paylaşacağız.

Ancak bundan önce sizlerle yeni konuşmacılarımızı paylaşmak istiyoruz. Hem dünyadan hem Türkiye'den çok önemli isimlerin yer aldığı konuşmacı listemize bugün itibariyle 36 yeni isim dahil oluyor. Tam listesini yazının sonunda bulabileceğiniz yeni konuşmacılarımız arasında Yandex CEO'su Arkady Volozh, Trendyol CEO'su Demet Mutlu, YemekSepeti CEO'su Nevzat Aydın, Peak Games CEO'su Sidar Şahin, BKM Genel Müdürü Soner Canko ve Nokta CEO'su Tümay Asena gibi pek çok önemli isim bulunuyor.

Eğer Webrazzi Summit'in şu ana kadar açıklanmış birbirinden değerli 64 konuşmacısının bilgilerine ulaşmak isterseniz bu adresten tam listeyi inceleyebilirsiniz.

Girişim sahipleri dışında önemli yatırımcıları da buluşturacak olan Webrazzi Summit'in yeni konuşmacıları arasında Earlybird Ventures'tan Cem Sertoğlu, 212 Capital Partners'dan Numan Numan, Shasta Ventures'tan Rob Coneybeer bulunuyor.

Türkiye'nin önemli kurumsal şirketlerinden de konuşmacılarımızı ağırlayacağımız Webrazzi Summit'te Turkcell Dijital Kanallar Bölüm Yöneticisi Sertan Eratay ve  Garanti Bankası Dijital Kanallardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Deniz Güven de bizlerle birlikte olacak.

Dün sizlerle paylaştığımız Facebook workshoplarını gerçekleştirecek olan Dublin merkez ofisinde görev yapan Türkiye takımından da altı konuşmacımız bulunuyor.

Webrazzi Summit'e çok kısa bir süre kalmışken, kontenjanımızın da dolmak üzere olduğunu tekrar hatırlatalım. Eğer halen kaydınızı yapmadıysanız buradan hemen kalan az sayıdaki biletten birine sahip olabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Sadece HostingYandex

ALTIN SPONSORLAR

COAdvertiseDigitouch Egenctic GarantiiLabLeadboxMicrosoft Qualcomm Pay U

GÜMÜŞ SPONSORLAR

212 LTDÇalışkan KızılyeliBillBoardKrombera Mikro Ödeme TMOBTurknet Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

İLETİŞİM SPONSORU

Marjinal Porter Novelli

SOSYAL MEDYA SPONSORU

MEDYA SPONSORLARI

ArabNet The Kernel MAG TRT Haber Wamda

DESTEKLEYENLER

Endeavor Türkiye KTH

WINGS OF WEBRAZZI SUMMIT

THY

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.