Facebook'un 3 saatlik workshop programı Webrazzi Summit katılımcılarını bekliyor!

Facebook'un 3 saatlik workshop programı Webrazzi Summit katılımcılarını bekliyor!

Webrazzi Summit'e bugün itibariyle 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Programımız artık son haline geldi ve son tur konuşmacılarımız ile birlikte bu hafta içerisinde yayınlanacak. Ancak öncesinde sizlerle Webrazzi Summit'e özel olarak Facebook ekibi tarafından düzenlenecek olan Facebook workshop'larının programını paylaşmak istiyoruz.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 3 saat boyunca Facebook'un yeni pazarlama çözümlerini katılımcılara aktaracak olan Facebook ekibinin sunumlarının bu yıl da çok ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. O yüzden Webrazzi Summit kapsamındaki salon dağılımını tamamen değiştirdik ve 200 kişilik özel bir salonu sadece Facebook workshop'u için ayırdık.

Toplam 3 saat sürecek Facebook workshopları Facebook'ta Pazarlamanın Gücü (Power of Facebook Marketing) isimli oturumla başlayacak. Tamamı Facebook'un Dublin'deki merkezinde çalışan ekip tarafından gerçektirilecek olan workshopların ikincisinde, İnteraktif stratejiler geliştirilmesi konusunda canlı bir tartışma ortamı yaratılacak ve Facebook'un yeni ürünlerinin marka stratejilerine uygun olarak nasıl kullanılabileceği konuşulacak.

Platform Spotlights bölümünde ise daha iyi geri dönüşler elde etmek için işinizin Facebook'a nasıl entegre edilebileceği ile ilgili püf noktalar aktarılacak. Daha çok e-ticaret ile online ve offline servislere odaklanılacak olan oturumun oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Facebook'un sayfa, platform ve promosyon politikalarının konuşulacağı son oturum, kampanyalarınızda en sık rastlanan ihlal örnekleriyle birlikte ele alınacak.

Oturumların tamamlanmasının ardından Facebook ekibi katılımcıların sorularını yanıtlayacak ve Facebook workshop programı sona erecek.

Yazının devamında workshop programının detaylarını ve ekip tarafından gönderilen oturumların İngilizce başlıklarını paylaştık.

Power of Facebook Marketing

A roadmap for your marketing activity on Facebook and updates about our latest innovations for marketers. Presenters: Doğa Öztürkcan, Lisya Alalu, Gökmen Karasu

Interactive strategy workshop We will do a live discussion around strategy and demonstrate how some of our new products can be used to meet the marketing objectives of brands that we pick from the audience. Lead by Serhad Bolukçu

Platform Spotlights Integrating your business with Facebook for Great Results Presenters: Barış Yesugey, Mert Canlı

Policy: Page, Platform and Promotion policies Most common policy violations from marketers and developers Presenter: Serden Eren

Toplam 3 saat sürecek olan ve Webrazzi Summit kapsamında gerçekleşecek olan Facebook workshoplarına katılmak için haliyle önce Webrazzi Summit katılımıcısı olmanız gerekiyor. Biletinizi zaten aldığınızı düşünüyoruz, ama eğer henüz almadıysanız buradan daha fazla gecikmeden kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.