Yemeksepeti yatırımı tamamlandı açıklama Pazartesi günü geliyor!

Yemeksepeti yatırımı tamamlandı açıklama Pazartesi günü geliyor!

Yaz aylarında yatırım görüşmelerine başlandığı haberini sizlerle paylaştığımız Yemeksepeti'nin söz konusu süreçte sona geldiği yönünde son birkaç haftadır duyumlar alıyorduk. Bugün itibariyle sürecin tamamlandığını sizlerle rahatlıkla paylaşabiliyoruz.

Şu anda elimizde çok kesin bilgiler malesef bulunmuyor o yüzden detaylara giremeyeceğiz. Aldığımız duyumlar var ancak kesin olmayan bilgileri paylaşmayı şu aşamada doğru bulmuyoruz.

Son derece yoğun bir gizlilik içerisinde süren Yemeksepeti süreci içinde firma yetkililerinden bilgi almak mümkün olmadı ama bugün aldığımız bir basın toplantısı daveti ile yatırımın kesinleştiğine tamamen emin olduk.

Yatırım sürecinde Yemeksepeti'nin 100 milyon doların üzerinde bir değerleme üzerinden görüşmeleri sürdürdüğünü duymuştuk ve azınlık hissesi bazında bir anlaşmanın, orta vade opsiyonlarla gerçekleşecek bir satışın söz konusu olabileceğini aldığımız duyumlardan söyleyebiliyoruz. Yani, Gittigidiyor'un eBay satışında olduğu türden bir anlaşma söz konusu olabilir. Ancak bunun kesin bilgi olmadığının altını çizerek belirtmek istiyoruz. Elbette kesin bilgiler Pazartesi günü firma tarafından açıklanacaktır.

Yemeksepeti tarafından gönderilen basın davetinin dikkat çeken bölümünü aşağıda paylaşıyoruz:

Yemeksepeti, Türkiye’deki ve küresel çaptaki hedeflerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Yemeksepeti’ndeki yeni gelişmelere ilişkin ayrıntıları ve şirketin gelecek dönem hedeflerini paylaşmak amacıyla Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz basın toplantısında sizi de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Eğer Pazartesi'ye kadar şu anda bildiğimiz ama kesinliğinden emin olmadığımız için paylaşmak istemediğimiz detaylara ilişkin bilgiler alırsak mutlaka güncellemeler yapacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.