Peak Games'in yeni iOS oyunu Çiz Bul yayınlandı

Peak Games'in yeni iOS oyunu Çiz Bul yayınlandı

Türkiye ve Orta Doğu'ya yoğunlaşan Peak Games yeni mobil oyunuyla karşımızda. Çiz Bul isimli oyunda size verilen kelimenin resmini yapıp yarıştığınız kişiye gönderiyorsunuz ve karşı taraftan gelen çizimin ne olduğunu bilmeye çalışıyorsunuz.

Çiz Bul'da direkt Facebook veya rehberinizdeki arkadaşlarınızla yarışabildiğiniz gibi rastgele bir oyuncuyla da karşılabiliyorsunuz.

Türkçe, Francızca, İtalyanca ve Portekizce olarak yayında olan oyunda; altın, daha fazla renk ve kelimeleri değiştirmenize yarayan dinamiti oyun içerisinde satın alabiliyorsunuz. Bugün yayına giren oyunda henüz çok sayıda oyuncu olmadığı için rastgele oyuncu seçiminde gecikmeler olabiliyor. Ancak kullanıcı sayısının artmasıyla daha hızlı rakip bulmanın mümkün olacağını tahmin ediyoruz.

Ağustos istatistiklerine göre Facebook'ta aylık 20 milyon aktif oyuncuya ulaşan Peak Games'in geçtiğimiz ay çıkardığı Kim Bilir isimli iPhone oyunun arkasından Çiz Bul ile mobil oyun tarafında ilerlemesi dikkat çekiyor. Peak Games'in App Store'da bulunan diğer oyunlarına baktığımızda Kammelna, Okey Plus ve Son Direniş isimli oyunlarını görebiliyoruz.

Zynga'nın geçtiğimiz Mart ayında 210 milyon dolara satın aldığı Draw Something oynayanlara oldukça tanıdık gelecek olan Çiz Bul uygulamasının Türk oyuncular arasında nasıl bir etki yaratacak ve kaç kullanıcıya ulaşacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. iOS ve Android için yayınlanan Draw Something satın alındığı dönemde 35 milyon kişi tarafından indirilmiş ve 1 milyar çizim yapılmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.