IPZ 2012 İnteraktif Pazarlamacıları toplamaya hazırlanıyor

IPZ 2012 İnteraktif Pazarlamacıları toplamaya hazırlanıyor

Marketing Türkiye'nin bu yıl yedincisini düzenleyeceği IPZ 2012, bu yıl 19-20 Eylül'de İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.  Sosyal CRM, mobil cihaz ekonomisi, dijital yaratıcılık gibi pazarlama ağırlıklı konuların konuşulacağı IPZ 2012 bu yıl da pazarlama profesyonellerini toplamayı amaçlıyor.

Türkiye interaktif pazarlama sektöründeki yaratıcı işleri teşvik etmek için düzenlenen AVEA GIA 2012 ödülleri de IPZ'de sahiplerini bulacak. Dijital mecralarda en inovatif marka, en çok öne çıkan marka, sosyal medyayı en iyi kullanan marka, dijital yaratıcılığıyla öne çıkatran marka ve mobil mecrayı en iyi kullanan markanın seçileceği yarışmada, kazananları sektörün yakından tanıdığı isimlerden oluşan 10 kişilik bir jüri seçecek.

2 gün sürecek olan IPZ 2012 programına baktığımızda ilk gün TTNET, BTK, ERICSSON, Hürriyet İnternet Grubu, Local Time, Doğan Online, Mobilsad gibi çok sayıda önemli şirket/kuruluşun konuşmacılar arasında bulunduğunu görüyoruz. İkinci gün programında ise biraz daha yeni nesil internet şirketlerinin konuşmacılarının bulunduğunu söyleyebiliriz. Yemeksepeti, Hepsiburada, Socialbakers, Fizy, Badgeville gibi birçok şirket ikinci gün oturumlarında yer alıyor.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için IPZ'12 sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.