Sezgisel tasarımlı Microsoft Office 2013'ü yakından tanıyın

Sezgisel tasarımlı Microsoft Office 2013'ü yakından tanıyın

Windows 8 gerçekten Microsoft'un geleceği için çok önemli bir ürün. Keza buna paralel atılan her adım oldukça önem taşıyor. Outlook.com'da güzel bir dönüşüm yakalayan Microsoft bu kez Office ürünlerini dokunmatik deneyim için hazırlıyor.

Microsoft Türkiye'nin detaylı şekilde anlattığı ve microsoft.com/office/preview adresinden erişebileceğiniz yeni Office ürünleri Microsoft'un dokunmatik dönüşümünü başarılı şekilde yansıtıyor. E-posta ile eş zamanlı iletişim de Office 2013'ü Gmail & Google Docs ikilisinin karşısına çıkarıyor.

Windows 8'e uygun OneNote uygulamasının yanında Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve diğer masaüstü uygulamaları dokunma destekli hale geliyor. Şimdiye kadar mobil cihazlarda önde gelen eylemlerimizden olmayan dosya düzenleme işi Windows 8'le gelecek olan yeni Office ürünleriyle değişecek gibi görünüyor.

Ürünlerde dokunma duyarlılığı, dokunma hedefleme, metin ve nesnelerin seçimi, yazma, komut verme gibi yetenekler bulunuyor. Üstelik Office’in yeni dokunma yeteneklerinden birçoğu Windows 7 kurulu bilgisayarlarda çalışacak. Windows 8 ise daha etkili bir kullanım sunacak.

Kullanmaya başladığımızda deneyimin ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha yorumlayabileceğiz ama yukarıdaki ve tanıtım yazısındaki diğer videoların yeterli bir önizleme sunduğunu düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.