Emlak Ofisim: Sahibinden.com'dan emlakçılara özel servisler [Güncelleme]

Emlak Ofisim: Sahibinden.com'dan emlakçılara özel servisler [Güncelleme]

Türkiye'nin en büyük ilan servisi Sahibinden.com, yeni açtığı Emlak Ofisim servisiyle direkt olarak emlak ofislerine hizmet sunmaya hazırlanıyor. Emlak ofisleri için online bir asistan olarak lanse edilen sistem, bana kalırsa daha çok bu alandaki şirketlere hizmet satışı sağlamak üzerine geliştirilmiş bir modül.

Emlak ofislerinin Sahibinden üzerindeki ilanlarını ve müşterilerini de yönetebildiği modül aynı zamanda emlak ofislerinin web sayfalarını oluşturmalarına imkan tanıyor. Sahibinden'in ilan altyapısını kullanan web sayfasında emlak ofisleri kendi alan adlarını kullanabiliyor.

Şu anda ücretsiz olarak hizmet veren Emlak Ofisim servisi, gördüğümüz kadarıyla bir süre sonra 399 TL (aylık veya yıllık belirtilmemiş) ücret ile hizmet vermeye başlayacak. 

Şu anda iki emlak ofisi için hayata geçirilmiş web sayfalarından gördüğümüz kadarıyla içerisinde temel fonksiyonları barındıran bir alan oluşturulmuş. Sahibinden.com'un ilan altyapısının kullanılması tabii ki buradaki en büyük avantaj olacak ancak şu anda emlakçılara sunulan temaların yeterli olmadığını söyleyebiliriz. Tasarımsal olarak biraz daha zenginleştirilmesi gereken servis, sunacağı web sitelerinde rama motoru optimizasyonunu da garanti ediyor. Ancak bu konunun öne çıkarılması emlakçılar için farklı beklentileri de beraberinde getirebilir.

Kayıt anında emlak ofislerinin alan adlarını da hediye eden Sahibinden.com, bu servis ile henüz kendisini kullanmayan emlak ofislerini (kaldıysa) bu şekilde ulaşabilir.

Aylık 22 milyon tekil ziyaretçi ve 2.5 milyara yaklaşan sayfa görüntülemesi yapan Sahibinden.com'un Emlak Ofisim servisi, web sitesinden büyük beklentileri olmayan sadece ilanlarını yayınlamak gibi temel bir ihtiyacı gidermek isteyen emlak ofisleri için kullanışlı bir servis olacaktır. Aynı modülün farklı iş grupları için de uygulanması sanırım gelecekte Sahibinden.com tarafından bekleyebileceğimiz bir hareket olacak. Benim ilk tahminin aynı modülün galeriler için hayata geçirileceği yönünde :)

Güncelleme: Öğrendiğimiz kadarıyla Sahibinden.com'un yeni servisi Emlak Ofisim servisi edimsel.com'un satın alınmasıyla sahibinden.com'a dahil olmuş. Edimsel.com adresine girdiğimizde de şirketin Sahibinden.com'a katılmasıyla ilgili metin bizi karşılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.